REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Mie., 31 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6807
27.4° Constanța Miercuri, 31 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6807
 

Lui Sebastian Bodu îi place la restaurantul Cireșica, al lui Mincă, de la Neptun

Lui Sebastian Bodu îi place la restaurantul Cireșica, al lui Mincă, de la Neptun

Replica API 28 iulie 2022 | 22:53 2879

Restaurantul Cireșica din Neptun este unul cu notorietate în zonă. Nu mai este o noutate faptul că este localul preferat al lui Traian Băsescu, care a petrecut, aici, multe zile și nopți, pe vremea când încă mai activa în politică și, mai ales, pe vremea când conducea țara. Nu știm dacă Băsescu mai petrece aici, ce știm sigur este că alți politicieni cu greutate obișnuiesc să se relaxeze la localul familiei Mincă. Cum ar fi Sebastian Bodu, fostul șef al ANAF.

În urmă cu câteva zile, mai exact pe 22 iulie, la restaurantul familiei lui Nelu Mincă din Neptun, Cireșica, mai multe vede precum Ileana Șipiteanu, Maria Dragomiroiu și Gheorghe Gheorghiu au cântat și au încântat inimile publicului care servea masa aici.

Printre clienți s-a numărat și Sebastian Bodu, fostul șef al ANAF, împreună cu soția și copilul. Bodu a fost atât de fermecat de prestația Ilenei Șipiteanu, încât a făcut și un live pe facebook. Apoi, Sebastian Bodu s-a bucurat de atmosferă și a ieșit pe ringul de dans, alături de ceilalți clienți, pe piesa Meneaito.

După petrecere, Bodu s-a retras la hotelul lui Gigi Becali, din Venus, acolo unde, cel mai probabil, s-a și cazat.

sursa foto cancan.ro

De precizat faptul că Sebastian Bodu este din Constanța, devenit cunoscut prin prisma funcției pe care a avut-o în ffruntea Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), cu rang de secretar de stat în Ministerul Finanțelor Publice, în perioada 2005-2007.

Provenit din mediul bancar, numit la conducerea Agenției Naționale de Administrare Fiscală cu sprijinul PD, Sebastian Bodu a încercat de la început să ofere o nouă imagine Fiscului din România.

Printre măsurile luate în acea perioadă se numără declanșarea unei anchete fiscale de amploare cu privire la transferurile unor fotbaliști la cluburi din strainătate, anchete care au stat la baza condamnării definitive la închisoare cu executare a unor oameni din fotbal, sau instituirea unui sechestru asigurator pe averea lui George Becali, ca urmare a refuzului acestuia de a plăti datoriile istorice ale clubului de fotbal Steaua București, acțiune care a fost respinsă de justiție. La inceputul anului 2006, Bodu a propus un proiect de lege privind impozitarea averilor ilicite, care a trezit reacții negative în cadrul unor cercuri politice.

Sebastian Bodu a fost eliberat din funcția de președinte cu rang de secretar de stat al Agenției Naționale de Administrare Fiscală, de către premierul Călin Popescu Tăriceanu în data de 19 ianuarie 2007. Motivul invocat de către primul-ministru a fost "inducerea în eroare a opiniei publice în legătură cu măsuri ale Guvernului, prin declarații de ordin politic.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta era ala de nu stia cum se calculeaza tva ul??????
1
0
Cum sa stea la hotelul BECALI din Venus ? Pai nu i-a pus Bodu poprire pe toate conturile bancare ale lui Jiji Becali, cand spunea Becali ca-l omoara pe Bodu daca nu-i deblocheaza conturile bancare ? Mare-i gradina Domnului si multe lepre sunt in ea.
0
0
chelia in soare...lasa ti parul pe spate sa nu iti dea in ochii fantomas
1
0
O coada de topor !
2
0
la distractie e bine, dar e bine ca vedem asta, ca nu mai votam asa ceva
1
0
Cand se arata pe aici invidiosii. Buai ratatilor toata viata voastra atat ati facut. Nimic. Doar barfe si bale.
0
0
Asta provine din Tomis Nord, nu din mediul bancar. Pila lui, care fara de ea nu era nimic, provine din mediul politic si bancar ... sa mai continui ?
0
0
Dar asta nu e la inchisoare?
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513