REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
21.4° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Luis Gabriel și Haziran au devenit nași de botez

Luis Gabriel și Haziran au devenit nași de botez

Valentina CAMARA 18 februarie 2023 | 00:00 527

Luis Gabriel și Haziran au devenit nași de botez în această seară, la patru luni de la cununia lor. Cei doi artiști au petrecut alături de finii lor și au publicat mai multe imagini de la frumosul eveniment. Iată cum a arătat ținuta nașei!

Luis Gabriel si Haziran au devenit nasi de botez

În octombrie, Luis Gabriel și soția lui, Haziran, și-au botezat copilul și s-au cununat în aceeași zi, iar azi s-au aflat din nou la un eveniment fastuos, dar de data aceasta în calitatea de nași de botez. Cântărețul și partenera lui de viață s-au pregătit temeinic pentru marea petrecere, dacă judecăm după postările făcute de artistă.

Luis Gabriel și Haziran, nași de botez pentru prima dată

După ce și-au întemeiat o familie împreună și au devenit soț și soție, Luis Gabriel și Haziran au decis că este momentul să facă încă un pas care să binecuvânteze uniunea lor. Astăzi, cei doi au devenit părinți spirituali ai unui băiețel superb, pe nume Karim Nicolas.

Haziran a fost cea care a publicat mai multe imagini și clipuri video de la marele eveniment. În postări apare și Luis Gabriel, ambii fiind aranjați la patru ace. Totoși, artista s-a distins printr-o ținută ce pare să facă trimitere la rochiile tradiționale pe care le poartă femeile din India în cadrul evenimentelor importante.

„Să ne trăiască finuțul, Karim Nicolas!”, a scris Haziran în cadrul unui InstaStory în care apare alături de mama micuțului botezat.

Tânăra mămică a fost strălucitoare și la propriu și la figurat, machiajul fiind unul profesionist, bine pus la punct. Alături de naș, Haziran s-a afișat mereu zâmbitoare, dar nu a uitat să posteze și o poză cu finuțul ei, potrivit spynews.ro .

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303