REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Lumea bună din showbiz și-a dat întâlnire pe litoral, la ziua Taniei Budi. Video

Lumea bună din showbiz și-a dat întâlnire pe litoral, la ziua Taniei Budi. Video

A.F. 5 februarie 2024 | 00:00 7366

Sâmbătă seara, Tania Budi și-a sărbătorit ziua de naștere în avans, iar de la petrecere nu au lipsit cei mai apropiați prieteni ai vedetei din showbiz și nu numai. Printre ei s-au numărat Dan Bittman, avocata Lizeta Haralambie, realizatoarea TV Denise Rifai, Roxana Voloseniuc, director la revista Elle Romania și mulți alții.

Lumea buna din showbiz si-a dat intalnire pe litoral, la ziua Taniei Budi. VideoDan Bittman, Lizeta Haralambie, Tania Budi

Petrecerea a avut loc la restaurantul Koong din Constanța. Tania Budi va împlini pe 6 februarie vârsta de 56 de ani.

Lumea buna din showbiz si-a dat intalnire pe litoral, la ziua Taniei Budi. VideoLizeta Haralambie, Tania Budi

Vedeta, îmbrăcată într-o ținută neagră sexi, s-a distrat la maximum alături de prieteni, pe ritmuri muzicale.

Lumea buna din showbiz si-a dat intalnire pe litoral, la ziua Taniei Budi. VideoDan Bittman, Lizeta Haralambie

Tani Budi a fost prezentatoare TV și manechin, iar din 2022 a intrat și în lumea afacerilor.

Lumea buna din showbiz si-a dat intalnire pe litoral, la ziua Taniei Budi. VideoDenise Rifai, Lizeta Haralambie

Într-un interviu pentru unica.ro, acordat anul trecut, Tania Budi a spus cu ce se ocupă, dar și cine e partenerul ei de nădejde. Tania Budi îl are drept partener pe fratele ei, Ionuț. Împreună dețin mai multe afaceri la Constanța, dar și cluburi. Vedeta spune că muncește, dar și petrece. „Am afaceri în Constanța care merg foarte bine, iar acum cu fratele meu mai deschidem un club lounge. Este al cincilea sau al șaselea, nu mai știu, dar am mai închis din cauza pandemiei un club”, a declarat atunci Tania Budi.

Lumea buna din showbiz si-a dat intalnire pe litoral, la ziua Taniei Budi. VideoTania Budi, Roxana Voloseniuc

Pentru mulţi rămâne un mister modul cum reuşeste Tania Budi să sfideze semnele înaintării în vârstă şi să aibă un ten atât de tânăr. Pe lângă stilul de viaţă sănătos şi de starea pozitivă zi de zi, un aspect foarte important este că are alături şi un medic estetician extrem de priceput care ştie ce tratamente neinvazive ori minim-invazive să urmeze pentru a avea efectele dorite şi a-şi păstra în acelaşi timp naturaleţea.

Video:

Video:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se pare ca toata lumea a profitat de oferta serii si a facut poze cu urangutanul de Lizy...una peste alta la cât e de urâtă...atâta putere și influență are maimuțiica noastră...
1
0
Ionuț care se ardee in părțț...mari patroni de club ...o târfăa veche si un homălăuu...
2
0
Un lucru este clar și nu poate fi contestat,si anume ca Tania la vârsta ei arata superb,asa cum a arătat mereu!! Un lucru nu pot sa.l înțeleg....cum dracu un monstruleț ca Lizeta este acceptata în astfel de cercuri!!?? Oare Bitman și ceilalți invitați știu cine este specimenul!? Păcat de distracția aia frumoasa!!
2
1
Muzeul parazitilor !
5
1
Majoritatea populatiei se zbate in saracie si este framantata de neajunsuri. Astia serbeaza dama si ii canta "Happy birthday" cu 3 zile inainte. Cat de p*****l! In limba romana stiti sa cantati "La multi ani"? Se justifica atata cheltuiala si fast pentru o banala aniversare, mai ales cand este pusa in scena cu cateva zile inainte? Noi, muritorii de rand, trebuie sa acordam atentie acestui eveniment?
9
0
lizeta proxeneta si alte fosile resapate. asta e lumea buna pentru oficios.
8
0
Cum dansează cu ăla trans!!! Burta e mai mare ca a mea după o naștere.
9
0
Lumea buna , de fosile si rapandule! Stire de 2 lei gauriti!
16
0
sa nu exageram. ce intelegeti voi prin lumea buna? Adunatura aia era lumea buna?
23
0
Vai de celulita voastra. Alte subiecte nu mai erau de interes. Fixpix asta era subiectul! Ziua de nastere a unei bunici. Ce a facut notabil bunica din speta? In afara de spaghatul in saltele, nimic! Vai de soarta voastra!
28
0
Nu mai exista "lumea buna", cu toata publicitatea pe care le-o faceti.
23
1
Haideti sa va explic ceva. Nimic ce se deschide in Constanta, in materie de HoReCa, nu are succes fara mesele de protocol ale Lizetei Haralambie, si functioneaza foarte bine, mai ales penteu cei care inca au o afinitate ptr PSD. "Trage piciorul", cum se spune.
15
1
S au adunat toate fosilele sa faca o hora ca pe vremuri cum se adunau pensionarii la shaormeria lu voiculescu. Tania Budi si afacerile. A deschis ea 4 5 6 63637 de cluburi.pe vremea lu mazare erau doar niste spelunci unde venea mazare pt a se delecta.ca in cluburile mari nu era primit. Crushul din Mamaia era locul unde isi facea veacul el si toti soldatii lui. Mosi si babe adunate sa ureze La multi ani unei individe trecute. Doar procedeele chirurgicale au facut ca ea sa arate asa. Ai fost o femeie frumoasa Tania. Da. Poate una dintre frumusetile tarii dar a trecut.lasa buricul gol lasa vrajeli de 2 bani si uita te in buletin. Fii decenta cacte faci de ras
30
0
La multi ani si mult succes in tot ceea ce faci!
1
10
Fără supărare,la petrecere mirosea a bătrâni și a azil .
30
1
Cu excepția lui Bitman, numai panorame necunoscute
20
1
E pe dracu'... Arata ditamai stomacul si ditamai colaceii de grasime. Mai taie din lauda, ca nu tine... Are o varsta. Numai ea nu realizeaza acest fapt, saracuta. Si cum naiba sa-ti cante lumea "la multi ani" astazi, cand ziua ta de nastere este peste 2 sau 3 zile? Unde s-a mai vazut?
19
0
Arata mai bine decât majoritatea fetelor de 18 până la 25 de ani... Continuați să baliti la ea
9
24
BUNICUȚA VICA BUHAI DE BAUTURA ȘI LOREDANA GROAZA LIPSEAU! Paraîndarat pă gura lor!
39
1
O voma....toti
40
0
O adunatura de babe expirate, imbalsamate cu botox si acid ca sa le mai stea pieile cat de cat si sa nu o ia la vale. Asta e lumea obscura,josnica si degradata a Constantei,nicidecum aia buna, asa cum v-au platit babaciunile astea prafuite sa scrieti. Ia vedeti, la azil mai sunt locuri, ca va cheama pamantu.
59
1
Da ce plm e ma Constanta casa de vacanta la Bucale n-aveti restaurante
29
1
gata, acum am văzut cine e din filmări. mamina bătrânica cu 2 rânduri de burți. eu zic că se încadrează în noua lege a pensiilor la anticipat. bre, îmbătrânește populația. râdem noi, dar nu-i a bună.
37
0
pt tania cate putze a belit, cap la cap de le punea, mare neagra-nconjura!
33
2
Al cincilea sau al saselea? Cum adica nu mai stii? Esti cumva un magnat, posesor al unei averi de multe miliarde si detinator al unui lant de 1500 de cluburi, de nu le mai stii numarul? Draga doamna, peste putin timp vei intra in alt club: cel al sexagenarilor! Lasa deoparte buricul gol, nu mai tine! Constientizeaza varsta pe care o ai. Este o limita in toate.
49
2
cine e asta bundi?
37
2

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510