REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.9° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
29.9° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Luminița Vlădescu s-a sucit: vrea la Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale

Luminița Vlădescu s-a sucit: vrea la Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale

Replica API 21 iunie 2022 | 00:00 4900

PSD Constanța cade, din nou, în penibil, cu noua propunere pe care a făcut-o pentru funcția de director general adjunct la Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR), Centrul Regional pentru Finanțarea Investițiilor Rurale 2 Sud-Est Constanţa. Dacă nu a reușit să o bage pe Luminița Vlădescu secretar de stat la Ministerul Mediului, i-a făcut loc la Constanța. Numai că, lucrurile nu sunt atât de simple. Funcția este deja ocupată de un om calificat, și anume de Simona Leoveanu. Potrivit informațiilor noastre, se fac presiuni pentru ca aceasta să renunțe la funcție.

Marile partide aflate la putere nu bat pasul pe loc şi sunt, încă, în plin proces de reorganizare a conducerilor din instituţiile centrale. PSD Constanța a râvnit mai multe posturi, atât la nivel național, prin ministere, cât și local, însă nu s-a ales decât cu firimituri.

De exemplu, după propulsarea Marilenei Dragnea în funcția de subprefect, liderii PSD de la malul mării au încercat să o trimită pe fosta viceprimăriță de la Medgidia la Ministerul Mediului, în funcția de secretar de stat. Cum ar fi putut să ajungă un fost consilier de credite la bănci într-o poziție atât de înaltă?! În România totul e posibil, și mai ales în PSD, așa că nu ar fi fost exclus. Dar nu au reușit s-o pună pe funcție, cum nu au reușit să-l impună nici pe George Vișan într-un loc sigur la Autoritatea de Supraveghere Financiară.

Postul e ocupat, se fac presiuni?!

Dar iată că liderii PSD Constanța sunt perseverenți și au continuat să-și suflece mânecile până au ajuns la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării. Luminița Vlădescu așteaptă, cu bagajele făcute, să ajungă la Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR), Centrul Regional pentru Finanțarea Investițiilor Rurale 2 Sud-Est Constanţa, în locul regretatului Anghel Panait.

Potrivit informațiilor noastre, se fac presiuni asupra directorului general adjunct actual, Simona Leoveanu, fostă PDL-istă, să renunțe la funcție…Leoveanu și-a tot luat, în ultima perioadă concedii medicale, cel mai probabil pentru a nu mai fi supusă valului de presiuni.

Am încercat să obținem un punct de vedere de la aceasta, însă luni, 20 iunie, nu s-a aflat la serviciu, după cum ne-au informat reprezentanții CRFIR.

De la CFR și consilier de credite, la Agricultură

Însă, ce o recomandă pe Luminița Vlădescu pentru această funcție? Nimic.

click pe poză; CV-ul Luminiței Vlădescu

A fost viceprimar la Medgidia, a lucrat la CFR Constanța, Secția Linii Medgidia, a fost consilier de credite și șef de secție, dar și contabil. Despre Mediu și problemele din acest sector, Vlădescu nu știe nimic, decât ce a auzit la televizor și în presa scrisă.

click pe poză; CV-ul Luminiței Vlădescu

Dar haideți să vedem și CV-ul Simonei Leoveanu, pe care PSD vrea să o zboare pentru a-i face loc lui Vlădescu

click pe poză; CV-ul Simonei Leoveanu

Are diplome și competențe profesionale în domeniul Agriculturii, recunoscute de minister, are master în Managementul proiectelor de dezvoltare rurală și regională, a fost consilier superior la Direcția pentru Agricultura si Dezvoltare Rurală Constanta, în perioada 1995-2005, iar un an mai târziu a ajuns directorul executiv adjunct al Direcției, a fost director la Agenția de Plăți pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit, dar și șef serviciu la Agenția pentru Finanțarea Investitiilor Rurale, București. Este directorul CRFIR 2 Sud Est din martie 2021, însă a mai ocupat această poziție și în trecut, în perioada ianuarie 2020-decembrie 2020.

click pe poză; CV-ul Simonei Leoveanu

Așadar, de ce ar vrea PSD să gonească un om specializat, cu un CV atât de bogat ca al Simonei Leoveanu, pentru a-i face locul Luminiței Vlădescu, un om total nepregătit? Știm, pentru binele cetățenilor.. Doar nu pentru că se încadrează în profilul de politician care acceptă să fie manipulat.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu va mai certati, doamna este sef serviciu si cu delegatie directoare. Deci poate fi numit oricine director, fara suparare.
0
1
Political corruption continues to Romania.
1
0
De ce te bagi sa arunci cu laturi? Esti trompeta doamnei? Faptul ca se fac presiuni pentru a da la spate un profesionist pentru a pune un oportunist ti se pare ceva normal ? Nu esti decat un lingoterapeut care spera la ceva !
1
0
Nu va mai intreceti in comentarii din zona anonimatului, daca aveti ceva sa-i reprosati doamnei Luminita va invit sa o faceti cu nume si prenume nu ascunsi ca niste pasarici. Daca exista cineva care poate sustine si cu dovezi binenteles ca aceasta femeie nu ar fi un om corect si pregatit pentru aceasta functie sa o faca cu argumente nu cu laturi aruncate de niste frustrati neimpliniti. Panaramelor. Politic vorbind, toti si-au impus proprii oameni, e vorba de incredere si loialitate, sau cu alte cuvinte cum ati vrea ca un sef nou sa lucreze cu rudele si apropiatii fostului director? Cum?
0
0
Sau mai bine spus vrem nu vrem ACELASI RAHAT SE INTAMPLA.CA E PNL PSD USR samd toate tarfulitele toti lipitorii de afise toti carausii si incompetentii ocupa functii inalte.de ce?pt ca sunt pusi doar ca marionete.iau salarii mari si executa ce li se spune.manevre si golanii.pana cand vine dna ul si ii baga la puscarie.daca cumva vor sa toarne au baietii poze filmulete cu care toti gandacii astia sunt santajati si de rusine merg si fac puscarie si aia e.daca e.daca nu salariu mare beneficii multe si atat.ca inca mai e de ciordit in tara.iar in Lumi asta as da odata.macar de fun asa
1
0
dl. dumitrache si Sroie este bine sa nu mai procedati cum ati procedat in trecut . vremea dvs. a trecut lasati generatia tinara sa se impun prin studii nu prin forta si interese meschine pe care le stapiniti. sunt oameni verticali si bine pregatiti dar care nu au loc ca nu sunt aserviti voua. poate citeste si Bucurestiul aceste comentariiii.
0
0
pe centura nu vrea ca e loc destul acolo .
1
0
Nu arata bine deloc. Este o femeie fara coloana vertebrala. O mincinoasa. I se spunea mamica la Medgidia. O va da jos pe Simona. Pacat pentru ca inca se mai practica. Angajatii ar trebui sa sesizeze DNA asa cum MUSTETEA nu a fost de acord cu angajarea unei barmanite la apele r*****. Acum seful e subaltern si pasarica out
0
0
Acolo merge.sa fie clar. daca chizda ei isi doreste acolo , acolo o sa fie pusa.este doar o chestiune de timp pana cand o sa fie instalata. sper ca restul oamenilor din institutie sa vada cum a fost pusa si sa o ajute sa NU se integreze si sa faca tot posibilul sa ii ingreuneze jobul.fmm de haita
0
0
Arata bine , storfulitza ! Sa vina si la mine la CJ si o luam la liberali ! Ca nu strica un fluturas in insectar !
0
0
eu doar le chemam pe la mine, nu le puneam si in functii, ca uite, li se urca la cap.cine ia dat concediu medical?nu trebuie investigat?
2
0
Uns din C.....lui Stroe!
1
0
De curvaraseala ati aiziy? Eh, asta e motivul
2
0
Dragnea, Vladeasca si Strungariu cele 3 cadane penibile din haremul lui Stroe
3
0
Superba! Succes!
1
0
Pe Luminita o cunoaste tot orasul. Fara coloana s in genunchi cerseste si ne minte de 15 ani. Cu PSD nu se rezolva problemele orasului.
1
1
Pt ca bani pt partid de asta o pune pe tuta acolo sa faca bani pt partid si sa angajeze pile de partid. De asta
2
2

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513