REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.1° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
25.1° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Lupașcu Adrian, numit șeful tinerilor liberali din Constanța

Lupașcu Adrian, numit șeful tinerilor liberali din Constanța

Replica API 17 martie 2022 | 22:46 3367

Tinerii liberali din municipiul Constanța și-au constituit în cursul zilei de marți, 15 martie a.c., noul Birou Politic Local (BPL), unde a fost ales liderul organizației locale a TNL (Tineretului Național Liberal ). Mai exact, marți seara, in cadrul întrunirii organizate în sala de ședințe a PNL (Partidul National Liberal Constanța), Lupascu Adrian a devenit președintele organizației de tineret municipale, iar prim-vicepreședinte a fost ales Cruceru Cristian. In funcțiile de vicepreședinți au fost votati : Nicola Razvan, Alex Nichita, Kesler Florina, Nicolae Geaca si Sodoleanu Adrian.

Liderul TNL Municipiul Constanța, Adrian Lupașcu, are 30 de ani, provine din corporate, face parte din Tineretul National Liberal de 8 ani de zile, acesta s-a specializat peste hotare, dar a decis să revină in țară. La finalul întâlnirii Adrian a declarat "Mulțumesc colegilor pentru votul pe care mi l-au acordat astăzi, urmează ca în cadrul organizației să dezvoltam mai multe proiecte foarte ambițioase pentru tineretul constănțean. Noi, cei din TNL, știm că politica de azi dictează viața noastră de mâine. Trăim vremuri nesigure in care valorile și moralitatea se degradează constant și este de datoria noastră să constituim un model pentru tinerele generații pentru a schimba acest trend".

La ședința din cursul zilei de marți, 15 martie a.c., alături de tinerii liberali constănțeni a participat și președintele Organizației Municipale Septimiu Bourceanu , care le-a transmis un mesaj de susținere și încurajare tinerilor liberali.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu a fost niciun an în funcție și a fost trimis la plimbare, mare politician.
1
0
A fost si el prezent la 3 actiuni in 8 ani si gata, a ajuns presedinte, mai mare rasul.
4
0
Toti postacii ajung presedinti.
4
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768