REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Luptător de la Penitenciarul Craiova, bătut cu bestialitate, într-un club. Video

Luptător de la Penitenciarul Craiova, bătut cu bestialitate, într-un club. Video

Andreea CONDURACHE 18 septembrie 2023 | 14:09 3961

Un luptător din cadrul trupelor de intervenție rapidă de la Penitenciarul de maximă siguranță Craiova a fost bătut cu bestialitate, în noaptea de vineri spre sâmbătă, de mai multe persoane, între care și fiul milionarului de origine iordaniană Ahmed Bacriz. Alături de băiatul afaceristului Bacriz, au mai fost implicați, în agresarea victimei, mai mulți foști deținuți, proaspăt eliberați din închisoare.

Luptator de la Penitenciarul Craiova, batut cu bestialitate, intr-un club. Video

Răfuiala între cele două grupuri a avut loc atât în interiorul, cât și în exteriorul clubului, aflat chiar în centrul municipiului Craiova. În imagini se vede cum agentul de la Penitenciarul de Maximă Siguranță Craiova este bătut cu bestialitate de mai mulți tineri. La un moment dat, unul dintre ei a scos din buzunar un cuțit și a încercat să-i lovească pe cei din interiorul clubului.

Scandalul a continuat și afară, unde a fost lovit un alt tânăr. La spital au ajuns atât agentul, cât și un alt tânăr implicat în conflict. Cei doi sunt internați cu multiple leziuni și fracturi. În prezent, tânărul este căutat de polițiștii din județul Dolj. Ei nu au niciun indiciu cu privire la locul în care s-ar putea afla agresorul, conform digi24.ro

Ce spun reprezentanții IPJ Dolj:

,,În dimineața de 16 septembrie a.c., în jurul orei 05.31, poliţiştii Secţiei 1 Poliție Craiova au fost sesizaţi prin apel 112, de către un bărbat, de 31 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că un alt bărbat, de 37 de ani, ar fi fost agresat fizic.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că în urma unui conflict spontan, bărbatul de 37 de ani ar fi fost agresat fizic de o persoană necunoscută. În urma evenimentului, acesta a necesitat îngrijiri medicale fiind transportat la spital.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, urmând ca în funcţie de rezultatul cercetărilor să fie propuse măsuri în consecinţă”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Video:

Doi bătăuși au fost dați în consemn la frontieră

Polițiștii au stabilit că 7 persoane ar fi participat la eveniment. Cinci dintre ele au fost deja audiate. Fiul omului de afaceri şi un prieten al acestuia au reușit să fugă şi sunt căutați de polițiști, fiind dați în consemn la frontieră. Cazul a fost preluat de un procuror.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Deci e clar, de data asta votăm Noua Dreaptă, garda civică pe strazi, recidiviștii prinși în flagrant împușcați direct, economie la buget, liniște pe străzi.
0
0
Se pare că fraierul cuțitar a primit ce a meritat
0
0
probabil o prietenie bolnavicioasa intre interlopi si agentul luptator . ce cauta un om serios in asemenea club si la ora aia ? nu cred ca culegea informatii
4
1
Militia din romania niste analfabeti cu umiforma japcagii corupti pana in maduva oaselor nu vezi un militian pe strada toti in masini cu girofar pornit la intersectii toti dobitocii adunati de pe strada ingamfati ca sunt militieni pe banii nostri.
5
3
Ua pușcărie iar, ce vă mai place. Pușcăria defapt este condusă de deținuți.
3
0
Să îl caute în Constanța.E plin de scursuri arăbești.
10
0
sa ii asomeze abia scapam de niste scursuri care fac umbra pamantului degeaba
15
2
boratii intre ei. mustea clubul de manelisti si maneliste. pacat ca nu s-au omorat intre ei.
12
1
Gardianu se droga si distra cu puscariile, cine stie cum baga droguri si mobile in penitenciar prin anus… Asta e comportament de politist cinstit sa se drogheze cu interlopii?
6
7
Unde nu e creier…Vor intra din nou la Craiova si ghoci ce se va intampla.Militianul ala a cautat-o.Cand ii vezi pe aia in club nu afisa figura aroganta specifica militienilor.Mai bine pleci,ca stii ca aia nu au mai mult de un neuron.Nu pot spune ca-mi pare rau,nici de unii si nici de ceilalti.La cate a facut militia romana in ultima vreme…
11
6
Pentru forta maxima. Te simti ca la us close
4
3
Un grup de tineri...iar scrie-ți de rău despre noi tineri care sântem viitoru țări?
6
15

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510