REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.9° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
20.9° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Luptătorul Ghilă, produs al lui Ursoi, plânge în arestul preventiv

Luptătorul Ghilă, produs al lui Ursoi, plânge în arestul preventiv

Mirela PASCAL 4 septembrie 2023 | 00:00 7641

Luptătorul Ghilă, produs al AS Kickbox Ursoi, în vârstă de 20 de ani, fiul consilierului Ghindeanu din Topraisar, se află în arest preventiv de câteva luni bune, în Mehedinți, după ce, împreună cu alți complici, s-a dat drept polițist și a tâlhărit oameni în trafic. Ghilă, cercetat pentru săvârșirea a 3 infracţiuni de lipsire de libertate în mod ilegal, respectiv a 3 infracțiuni de tâlhărie calificată, a solicitat înlocuirea arestului preventiv cu măsura controlului judiciar, însă magistrații îi resping cererile pe bandă rulantă. Ultimul refuz datează din 25 august, însă Ghilă și complicii lui au formulat apel.

Luptatorul Ghila, produs al lui Ursoi, plange in arestul preventiv

Tânărul Ghilă, de 20 de ani, alături de alți complici, s-au dat drept polițiști, au oprit o mașină în stradă și au tâlhărit pasagerii. Teroarea a avut loc la sfârșitul lunii ianuarie. După eveniment, Poliția orașului Baia de Aramă a fost sesizată, de un bărbat, de 30 de ani, din comuna Izverna, Mehedinți, cu privire la faptul că trei bărbați, în timp ce se deplasau, cu un autoturism, pe DN 67 D, au fost opriți în trafic, moment în care mai multe persoane ar fi spart geamul și ar fi sustras cheile autovehiculului și telefoanele mobile. Judecătoria Baia de Aramă a emis 8 mandate de percheziție domiciliară, 7 dintre acestea în județul Constanța, iar unul în județul Mehedinți.

Luptatorul Ghila, produs al lui Ursoi, plange in arestul preventiv

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate două autoturisme, trei stații emisie recepție, 3 pistoale, 2 puști tip airsoft, o pungă cu un kilogram de muniție, 3 recipiente cu gaz comprimat, obiecte tăietor - înțepătoare, cagule, mănuși de protecție din material textil, articole vestimentare și 15 telefoane mobile.Șapte bărbați, toți din Constanța au fost conduși la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți, în vederea audierii și luării măsurilor preventive. În urma audierilor, aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore, iar pe 20 aprilie, cei șapte bărbați au fost prezentați Judecătoriei Baia de Aramă cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile, propunere ce a fost însușită de instanță.

Luptatorul Ghila, produs al lui Ursoi, plange in arestul preventiv

Cine sunt indivizii! Unul din ei, fiu de PSD-ist

Cei șapte indivizi sunt Lazăr Mihai zis Ţuţu, Buriu Marius Daniel, zis Bubu, Tudorache Ionel Daniel, zis Butuc, Martinescu Florin Gheorghe, Neagu Vasile Valentin, zis Vali Peşte, Cristea Marius- Cătălin zis Barbi, Ghindeanu Marius Costin zis Ghilă.Acesta din urmă este luptător, produs al AS Kickbox Ursoi,în vârstă de 20 de ani. Ghindeanu este fiul consilierului local PSD, Ion Ghindeanu, din Topraisar. Mama tânărului este angajată a Primăriei Topraisar, la Direcția de Asistență Socială.

Încă de când a fost arestat preventiv, Ghilă, la fel ca și complicii săi, încearcă să iasă din arest. Formulează cereri peste cereri, dar acestea sunt respinse pe bandă rulantă. Pe 25 august, judecătorii din Mehedinți au respins, ca neîntemeiate, cererile formulate de inculpaţii Lazăr Mihai zis “Ţuţu”, Tudorache Ionel -Daniel zis “Butuc”, Cristea Marius - Cătălin zis “Barbi”, Ghindeanu Marius-Costin zis “Ghilă”, Neagu Vasile Valentin zis “Vali Peşte”, personal şi prin apărător ales, de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura controlului judiciar. ”Respinge ca neîntemeiată cererea formulată de inculpatul Martinescu Florin Gheorghe, personal şi prin apărător ales, de revocare a măsurii arestării preventive sau de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura a controlului judiciar. , constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive dispusă de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Baia de Aramă faţă de inculpaţii Lazăr Mihai zis “Ţuţu”, Tudorache Ionel - Daniel zis “Butuc”, Cristea Marius - Cătălin zis “Barbi”, Ghindeanu Marius-Costin zis “Ghilă”, Neagu Vasile Valentin zis “Vali Peşte” şi Martinescu Florin Gheorghe prin încheierea nr. 2/20.04.2023 pronunţată în dosarul nr. 431/181/2023, definitivă prin încheierea nr. 21/26.04.2023 pronunţată de judecătorii de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Mehedinţi în dosarul nr. 431/181/2023/a1. Menţine măsura arestării preventive dispusă faţă de inculpaţii: 1) Lazăr Mihai zis “Ţuţu”, trimis în judecată pentru săvârşirea a 3(trei) infracţiuni de lipsire de libertate în mod ilegal; 3(trei) infracțiuni de tâlhărie calificată; o infracţiune de uzurpare de calității oficiale; 2) Tudorache Ionel - Daniel zis “Butuc”, trimis în judecată pentru săvârşirea a 3 (trei) infracţiuni de lipsire de libertate în mod ilegal; 3(trei) infracțiuni de tâlhărie calificată,o infracţiune de uzurpare de calității oficiale3) Cristea Marius - Cătălin zis “Barbi” trimis în judecată pentru săvârşirea a 3 (trei) infracţiuni de complicitate la lipsire de libertate în mod ilegal; 3 (trei) infracțiuni de complicitate la tâlhărie calificată; 4) Ghindeanu Marius-Costin zis “Ghilă”, trimis în judecată pentru săvârşirea a 3 (trei) infracţiuni de lipsire de libertate în mod ilegal; 3(trei) infracțiuni de tâlhărie calificată, o infracţiune de uzurpare de calității oficiale, 5) Neagu Vasile Valentin zis “Vali Peşte” trimis în judecată pentru săvârşirea a 3(trei) infracţiuni de lipsire de libertate în mod ilegal.; 3(trei) infracțiuni de tâlhărie calificată; o infracţiune de uzurpare de calității oficiale; 6) Martinescu Florin Gheorghe trimis în judecată pentru săvârşirea a 3 (trei) infracţiuni de lipsire de libertate în mod ilegal; 3(trei) infracțiuni de tâlhărie calificată, o infracţiune de uzurpare de calității oficiale”, se arată în minuta instanței, din 25 august. 

Toți inculpații au formulat apel .Între timp, procurorii au trimis dosarul în instanță, iar în iulie aceștia au fost trimiși în judecată.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa i tragem m**e de copil , sa stea acolo pana la 30 ani
0
1
Sa va iau familiile in p**a la astia care latrati aiurea din spatele anonimatului..baganias p**a in mortii vostri de frustrati ca doar atat puteti sa aruncati cu noroi.Copilu e nevinovat,si daca ar fi sa fie isi asuma si isi face pedeapsa ,nu tre sa o sugeti voi,macar punetiva numele real sa stim.cu cine stam.de vorba pisamas in gura la copii si nepotii vostri
4
2
Pui de c****a ,stai acolo macar 20 de ani.
5
1
de te-a prins la baie la mania si te-a belit, apoi te-a scos in suturi din club.
4
2
Ursoi nu e ma sclavu ala care statea la usa paznic la mania? Pysamas pe totu coclitii si carpancur din comuna constanta.. ii scuturi 500 lei n au la ei in buzunar.
7
0
Labagiul asta mic cu aere de mini interlop are un mers de zici ca a participat la minim 5 razboaie.bai kkt mic de la tara,credeai ca daca stai pe langa titza esti smardoi?e greu la parnaie nu?si stai sa vezi ce urmeaza,o sa iesi si tu cu rozeta cat galeata stai linistit.
12
0
De la Filip au ieșit numai SCURSURI UMANE,cel mai bun și de c***t antrenor,un vulangiu cu aere de sportiv... un lătrau ieftin
8
0
In USA se foloseau de MS13 sa faca "rele" in Romania de ce se poate ca si in Europa ,Antifa si "interopli "
4
1
Deci ce avem noi aici;o asociere intre infractori care se ocupau cu:talharie calificata,privare de libertate si uzurpare de calitatzi oficiale si astia vor sa fie liberi !!!?,pai astia trebuie sa primeasca maximul pedepsei caci o banda organizata de talhari este mult mai periculoasa pentru societate decat un singur talhar,maximul de pedeapsa si la dilibau cu ei,adica acolo unde este mumca cea mai grea pentru ca sa vada si alte clanuri dastea ce ii asteapta cand vor fi prinshi si ei,asta inseamna lupta contra talharilor,proxenetilor,dilarilor de droguri si a marilor evazionisti fiscali care au devalizat economia tari,mai Ciolacule cum ai declarat tu odata:"tolerantza zero pentru dileri de droguri"daca se face asha inseamna ca vorbele tale conteaza in Romania altfel nu au nici o valoare,sunt doar declaratii data de ochi lumi si daca nu sunt legile atat de aspre in Romania atunci dati legi noi mai Cioli caci voi PSDisti si PNListi avetzi majoritate parlamentara.
15
0
Putzoiu asta e luptator?, Daca-i ft una la 65 de ani ai mei, miroase a mort!
25
2
Grasă fomistă. Ghila și Buriu se antrenau de multi ani la fostul mare polițist Alex Filp dat afara în urma unor nereguli ( se pare ca legea nu este la fel pentru toți pentru ca a scapat fără nici un dosar penal )
11
2
Buriu Daniel ce face ?! Oricum astia toti sunt proxeneti. La gramada cu Boca .Nu mai sunteti lei?plangeti poze la gramada . Mama cand va dau astia aresturi va vine ciclu .Nu mai ascultati Dani Mocanu? La poduri si autostrazi cu voi parazitilor . Tatuati ,drogati ,proxeneti! Lu Tzutzu si Boca le canta Speddy ofofof parnaie grea. Arestarea proxenetilor verificat averi confiscat si bagati la autostrada sa dea la tarnacop! Manca-var lei lu Boca dupa gard. Noroc ca sa schimbat tot IPJ Conducerea. Incepe curatenia de toamna arestare proxeneti,drogati si grupari de crima organizata.Liniste si pace stati la cusca. Buriu zis Bubu a zis ce era de zis dar pleaca si el in finala la cusca.Mananca banii de pe teren
24
3
Pai sa se ducă și el după Ursoi
22
4
pentru cateva click-uri. Ar trebui sa va fie rusine. Iulica Ursoi e emblema Constantei.
14
40

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166