REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° ConstanÈ›a Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° ConstanÈ›a Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Mădălin Ionescu recunoaște că soția lui, Cristina Șișcanu, câștigă mai mult decât el

Mădălin Ionescu recunoaște că soția lui, Cristina Șișcanu, câștigă mai mult decât el

A.F. 1 noiembrie 2022 | 00:00 1465

Mădălin Ionescu a recunoscut că soÈ›ia sa, Cristina ȘiÈ™canu, câÈ™tigă mai mulÈ›i bani decât el. Cu ce se ocupă soÈ›ia prezentatorului TV.

Cristina Șișcanu, Mădălin Ionescu

După ce a participat la mai multe emisiuni de tip concurs, Cristina ȘiÈ™canu are acum propria emisiune la Metropola TV. Într-o postare pe Instagram, Mădălin Ionescu a recunoscut că soÈ›ia lui se descurcă mult mai bine financiar decât el. Cristina mai are È™i o mulÈ›ime de colaborări plătite È™i îÈ™i dedică o mare parte din timp acestora.

„În afară de emisiune? Èši se pare puÈ›in? Nici eu, nici ea nu am avut ”norocul” unor colaborări uÈ™oare, în care să mergem la televiziune cu o oră înainte de emisiune È™i să intrăm fresh în televiziune. Am muncit pe rupte. Ea, însă, are È™i o firmă. Colaborările/afacerile derulate prin firmă îi ocupă cea mai mare parte a timpului. În acest moment, cred că se descurcă mai bine decât mine din punct de vedere financiar”, a scris Mădălin Ionescu, pe pagina personală de Instagram.

Cristina Șișcanu prezintă o emisiune la Metropla TV

SoÈ›ia lui Mădălin Ionescu prezintă „După faptă È™i răsplată”, un show tip podcast, la Metropola TV. Vedeta este foarte încântată de noul proiect.

„E fresh, e cool, e… plin de dezvăluiri È™i poveÈ™ti de viață extrem de puternice. Voi prezenta începând din 3 septembrie, la Metropola TV, «După faptă È™i răsplată!», un show tip podcast. VeÈ›i vedea personalități sau personaje publice efervescente, sincere , care îÈ™i deschid sufletul în faÈ›a publicului. VeÈ›i afla detalii uluitoare despre ele È™i evenimentele incredibile din vieÈ›ile lor, din paÈ™ii lor către succes! Ei bine, succesul lasă urme în suflet, iar atingerea lui este deseori însoÈ›ită de sacrificii teribile, aÈ™a cum veÈ›i vedea”, spunea Cristina ȘiÈ™canu despre proiectul ei, scrie Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016