REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Mădălin Voicu: Nu vreau să mă mai implic în politică. Ce e acum în Parlament, e tragic

Mădălin Voicu: Nu vreau să mă mai implic în politică. Ce e acum în Parlament, e tragic

Virgil STOIAN 19 octombrie 2023 | 00:00 2152

Unul dintre cei mai longevivi oameni politici din România, Mădălin Voicu, ocupă, din anul 2022, funcția de secretar de stat în Ministerul Culturii. Ajuns la 70 de ani, fiul marelui muzician Ion Voicu activează în politica românească din 1996. Reporterii Replica au vrut să afle ce părere are Mădălin Voicu despre introducerea materiilor "Istoria Evreilor. Holocaustul", „Istoria comunismului din România” și „Istoria, robia și deportarea romilor” (materie opțională), dar și cum vede politica din Constanța.

Madalin Voicu: Nu vreau sa ma mai implic in politica. Ce e acum in Parlament, e tragicMădălin Voicu

Mădălin Voicu nu crede că ar trebui introdusele noile materii în programa școlară, sau cel puțin ca materii distincte. „Eu cred  că nu sunt necesare aceste materii, nici cea cu romii nici cea cu evreii. Acestea sunt chestii care ar trebui să se întâmple normal fără să fie forțate sau alte chestii. Cine vrea detalii sau amănunte despre aceste subiecte poate să învețe singur nu trebuie cineva să îi impună studiul acestor materii. E o modă acum să învățăm chestii care sunt mai delicate, cum e Holocaustul, discriminările și rasismul. Eu cred că nu ar trebui să existe asemenea materii, să se impună asemenea chestii în școală. Cred că sunt lucruri mult mai importante în viață care ar trebui studiate și care i-ar ajuta pe elevi.

Madalin Voicu: Nu vreau sa ma mai implic in politica. Ce e acum in Parlament, e tragic
În privința politicii, Mădălin Voicu e hotărât să nu se mai implice: „Eu sunt în continuare la Ministerul Culturii, avem multe proiecte în desfășurare, asta e munca mea. Nu sunt lucruri care sunt neapărat relevante, dar sunt lucruri care se văd. Nu prea știu cine sunt candidații la primărie, la Constanța. Nu pot să mă pronunț acum într-o anumită direcție, nu știu nici care sunt strategiile lor, așa că nu pot să îmi dau cu părerea. Eu sunt un social democrat, am vederi de stânga, dar nu vreau să mă mai implic în politică. Ce e acum în Parlament, după părerea mea, e mai mult decât tragic. Nu faci primăvară cu o floare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai bine,ma refer la declaratzia ta ca nu vrei sa te implici in politica,mai bine ca ne onorezi cu absenza caci ai fost si in politica si ai aratat dece esti in stare.
4
0
Sa luați de la pensiile speciale ca ăștia nu dau decât nesimtirea
3
0
Adevarat ca politica romaneasca e praf. Nici nu se putea altfel,din moment ce in cea mai mare parte ,cei din politica nu sunt modele de urmat,nu au calitatile necesare. Ajunsi acolo sus,dobandesc si aroganta pe langa alte defecte. Asa stim noi sa ne alegem oamenii care sa ne reprezinte,sa ne conduca.
4
0
Mai Hozule si Tu ca parlamentar ai contribuit la distrugerea Ro.Mai Nenorocitule,nu stii ce ai vorbit cu mine la Hotel Flora si la restaurantul lui Scaleschi.Mai Pungasule tiam dat un dosar verde ca sal studiezi.Si ai disparut ca magaru in ceata.De cate ori te cautam la telefon nu erai de gasit.Si aveai niste secretare numai mintea.Ca asa le ai instruit.Cate telefoane am dat, e-mailuri tiam trimes,de ce nu ai raspuns mai Escrocule.Si tiam cerut sa-mi dai dosaru.Ciubucarule.Voi credti semeni nostri p****i.Ca sunteti voi politicieni de mahala.Spurcatule.Ai adresa mea damii raspuns daca esti curat.Am cunostinte si nu vreau sa le mai fac greutati ca le ai aranjat tu la cultura sa ia aprobarea.Dar o sa incerc sa dau mai departe informatia corecta.
5
1
Chitac si PNL muerte constantenilor…
6
0
Ai pus o incompetenta la direcționează teatrului Oleg Danovski și o susții în continuare. Sa ți fie rușine,ești părtaș la distrugerea teatrului. Nu au mai rămas oameni cu care sa poți da spectacole. Daniela Vladescu și soții Cherecheș cei pe care ii susții au distrus o instituție de cultura.i ai și pleacă cu ei,lasă oamenii competenți sa își facă treaba.
12
0
Siktir
8
0
Voi cu Partida cand v-ati dus in satul ala de r omi si TU PSD pe atunci(oricum nu conteaza partidul ca sunt toate corupte sau sateliti de la alte partide principale) promiteati curent electric si oamenii aia saracii, isi doreau doar apa potabila,un put.Voi ati promis si la plecare in masina cand ai fost intrebat cand le faci ai raspuns " cu mortii lor cine le face " ,cand erai consul la Bonn j e g u le, te credeai imparat in mortii tai de la ke ba shit ce esti
8
0
Să spuneți-i ca nu e frumos viata în r*mânia, dacă ai papagal o duci bine pe spatele la pro... ti
7
0
Cu ce te-ai implicat? Doar cu gargara de la tv.
11
0
Un borit imbuibat ! la sapun cu el !
9
0
Dar unul care a fost operat si i s a scos cigania din el. Asta se obtine doar prin educatie si cultura. In familie si in scoala. Chiar daca nu gandeste asa cel putin stie ce sa spuna. Bravo cigane! Vezi ce faci cu vioara aia Stradivarius si cu acordeonul Hohner. Rupe le!
7
4

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510