REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
22.4° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Mădălina Ghenea, amenințată și agresată în aeroport. Actrița a rupt tăcerea

Mădălina Ghenea, amenințată și agresată în aeroport. Actrița a rupt tăcerea

A.F. 14 august 2024 | 00:00 385

Mădălina Ghenea a trecut printr-o întâmplare nefericită, în timp ce se afla în aeroport. Actrița a mărturisit pe rețelele de socializare că a fost amenințată și că un angajat al companiei cu care urma să zboare, s-a comportat uluitor. 

Madalina Ghenea, amenintata si agresata in aeroport. Actrita a rupt tacereaMădălina Ghenea

„Au fost și ei agresați cu injurii”

Mădălina Ghenea (37) de ani se numără printre cele mai apreciate actrițe din România. De-a lungul timpului, românca a reușit să își clădească o carieră de succes și să apară chiar și în pictorialele de modă sau pe podium, în fața publicului. A colaborat cu brand-uri renumite, este cunoscută din reclame și a făcut furori cu frumusețea ei.

De regulă, este foarte activă pe platformele de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu toate evenimentele ce au loc în viața ei. Așa s-a întâmplat și de această dată, căci recent, vedeta le-a împărtășit urmăritorilor o experiență neplăcută prin care a trecut. Mădălina Ghenea susține că a primit amenințări din partea unui angajat al companiei cu care urma să zboare.

„Acest bărbat m-a abuzat pe mine și pe copiii mei. M-a filmat pe mine și pe copiii mei. Mi-a spus că îmi va anula zborurile, deși totul a fost plătit. Comportament complet nepotrivit față de 2 copii și o femeie. Prietenii mei au încercat să ajute și au fost și ei agresați cu injurii. Italieni a spus, ce d***7 vreți, a spus el”, a scris Mădălina Ghenea, pe rețelele de socializare.

Mădălina Ghenea, în lacrimi după ce a fost abuzată în aeroport

De asemenea, actrița spune că atât ea, cât și fiica și nepotul lor au izbucnit în plâns, moment în care individul angajat la compania aeriană le-a râs în față. Situația s-a aplanat după ce Mădălina Ghenea a apelat la poliție.

„Plângeam cu fiica mea și nepotul meu și el ne râdea în față, în momentul în care am fost la poliție a decis, în sfârșit, să ne lase să plecăm, după o oră plâns în fața casei de check-in", a mai adăugat actrița, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
toate borfeturile sunt acum vedete ?
1
0

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365