REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.7° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
31.7° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Mădălina Ghenea explică imaginile apărute cu ea în timp ce dansează pe masă

Mădălina Ghenea explică imaginile apărute cu ea în timp ce dansează pe masă

A.F. 30 mai 2024 | 00:00 191

Mădălina Ghenea, în vârstă de 36 de ani, a fost filmată în timp ce dansa pe masă, iar în jurul ei se aflau mai mulți bărbați. Actrița a explicat imaginile pentru care a fost aspru criticată.

Madalina Ghenea explica imaginile aparute cu ea in timp ce danseaza pe masaMădălina Ghenea

Mădălina Ghenea a fost criticată dur pe internet, după ce a fost filmată în timp ce dansa pe o masă, fiind înconjurată de mai mulți bărbați. Videoclipul cu celebra actriță a strâns peste 1,5 milioane de vizualizări, iar în jurul postării s-a iscat o întreagă polemică.

Pe contul său de Instagram, Mădălina Ghenea a postat un scurt video în care apare dansând pe o masă și este îmbrăcată într-o rochie albă, cu o crăpătură adâncă. La masa respectivă se aflau mai mulți bărbați, astfel că mulți s-au grăbit să o critice pe actriță. „E jenant ce faci”, „Ce rușine”, „Ești ahtiată după atenție”, „Nici nu-ți place să te dai în spectacol”, au fost câteva dintre comentariile primite de Mădălina Ghenea pe rețelele de socializare.

Madalina Ghenea explica imaginile aparute cu ea in timp ce danseaza pe masa

Fără să mai stea pe gânduri și fără a mai lăsa loc de interpretări, Mădălina Ghenea a transmis un mesaj în care explică faptul că filmarea este pentru un o reclamă.

„Mă întreb cum este posibil că oamenii să nu înțeleagă meseria mea. Sunt actriță, oameni buni! În viața reală, nu aș dansa niciodată pe mese în fața oamenilor care s-au oferit să fie actori în campania noastră, dar ca actriță am jucat multe personaje diferite.

Să văd dau câteva detalii despre următorul meu proiect – voi fi un personaj negativ, dar asta nu înseamnă că sunt unul și în viața reală. Îmi amintește oarecum de primul meu premiu pe care l-am primit la prestigiosul Festival de Film de la Roma pentru un film italian, când toate ziarele din România scriau că făceam în viața reală ceea ce făceam, de fapt, doar în film.

Unii oameni trebuie să se calmeze puțin! Oricum sunteți amuzanți. Sper că voi juca un astronaut… așa că voi, toți ciudații, veți scrie că eu chiar sunt un astronaut, ar fi un vis”, a scris Mădălina Ghenea, pe Instagram.

Cariera Mădălinei Ghenea în domeniul modei a început la numai 15 ani

Cariera sa în domeniul modei a început la numai 15 ani, când a prezentat pentru celebrul creator Gattinoni. A participat la prezentări de modă în toată lumea, România, Italia, Germania, Japonia, Austria, Africa de Sud, Franța sau Spania.

Printre reclamele cele mai cunoscute se numără cele la branduri ca La Perla, Lovable, Lise Charmel, Peroni, New Yorker, Borghetti, Sloggi, Grimaldi Mare, Max Well, Lormar, Amarea, Primadonna, Quelle, Margherita Mazzei, Lascana, Von Dutch, Parah, Lepel sau Huntermoller.

A atras atenția presei din România odată cu lansarea videoclipului melodiei Il tempo tra di noi a lui Eros Ramazzotti, în care apare în rolul iubitei cunoscutului cântăreț.

În 2008 este una din protagonistele celebrului calendar Peroni. În anul 2010, debutează în televiziune și acceptă să participe la concursul Ballando con le stelle, devenind partenera lui Simone Di Pasquale.

Din 2011 este imaginea companiei de telefonie mobilă Tre-Italia. De asemenea din același an devine imaginea producătorului de haine pentru dans DEHA și a celebrei curse pentru mașini de epocă Mille Miglia.

Debutul său ca actriță l-a făcut în 2011, în rolul Irinei din filmul italian I soliti idioti.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436