REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Mădălina Ghenea, jefuită pe aeroportul din Roma; a rămas fără bijuterii

Mădălina Ghenea, jefuită pe aeroportul din Roma; a rămas fără bijuterii

Victor ROTARU 15 decembrie 2022 | 10:14 2604

Românca Mădălina Ghenea se întorcea din Arabia Saudită pentru a participa la Gala Magnifica Awards Roma, când hoții i-au furat o valiză în care avea numeroase bijuterii scumpe, scrie Il Mesagero. Conform sursei citate, răufăcătorii ar fi acționat la pont sigur şi ar fi știut în detaliu programul româncei. Jaful a a avut loc duminică, 11 decembrie, iar șoferul care venise să o ia de la aeroport este unul dintre suspecți. Mădălina Ghenea a depus imediat plângere la Poliția Judiciară a aeroportului, însă până acum nu a fost găsit niciun hoț.

Se pare că jaful ar fi fost plănuit în cel mai mic detaliu. Hoții îi știau programul vedetei și au acționat la fix. Mădălina Ghenea închiriase o mașină cu tot cu șofer înainte de a ajunge în Italia. Imediat ce a aterizat, aceasta a mers către zona în care o aștepta mașina, însoțită de toate bagajele. Într-un moment de neatenție, valiza în care se aflau bijuteriile de lux a dispărut. Deși Mădălina Ghenea bănuiește că furtul s-a întâmplat în drumul spre mașină, autoritățile nu exclud varianta în care hoții au acționat exact când aceasta a aterizat. Oamenii legii au cerut imaginile de pe toate camerele de supraveghere din aeroport și au pornit pe urmele făptașilor.

Potrivit presei internaționale, paguba fotomodelului este una considerabilă. Hoții au furat o valiză în care se aflau numeroase bijuterii de lux și alte bunuri cu valoare ridicată, potrivit romaniatv.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sugea pulua pentru bani si iaca a supto degezba hahaha. Bani murdar se duc murdar. Iti dai seama cate pului a s**t degeaba. Cica invarte limba vartej turbina Ghena
3
0
Eu am fost e a 3a valiza furata de mine in ultima luna
2
0
au praduit o ccoarda.tot din izda erau facute bijuteriile alea!
8
1
Nici nu pot sa mai dorm de când am citit știrea asta.Nu mai putem noi de parașuta asta.A saturat de p...a o antreaga Europa.Acum schimba continentul.
6
1
Nu ne pasioneaza stirile despre aceste courve resapate!
10
2
De haram a fost,de haram sa dus.
10
0
Si....si cu banii luati.
10
0
Era Sam Brinton Lgbt din staff ul lui Biden?Ca ala fura valize de pe aeroport
4
0
Banii mei munciți cu gura...
14
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510