REPLICA ONLINE CONSTANTA

22° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
22° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Madonna, prima apariție alături de noul iubit

Madonna, prima apariție alături de noul iubit

Valentina CAMARA 10 martie 2023 | 00:00 531

Madonna iubește din nou! De data aceasta, diva în vârstă de 64 de ani trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un bărbat mai tânăr cu 35 de ani decât ea. Tânărul se numește Josh Popper și este un antrenor de box în vârstă de 29 de ani.

Madonna, prima aparitie alaturi de noul iubit

În utlima perioadă, Madonna a fost comentată pentru aparițiile ei controversate și se pare că diva continuă să rămână în centrul atenției. De curând, aceasta a dezvăluit tuturor că are o relație cu un tânăr în vârstă de 29 de ani.

Madonna iubește din nou

De curând, Madonna a făcut publică o fotografie pe Instagram, prin intermediul căreia a confirmat că are o relație cu Josh Popper, un antrenor de box în vârstă de 29 de ani care, potrivit surselor din presa internațională, ar fi antrenorul copiilor artistei. În imaginea postată pe rețeaua de socializare, cei doi poartă măști și haine negre.

„Ucigași care petrec”, a scris Madonna în descrierea imaginii în care apare alături de sportivul mai tânăr decât ea cu 35 de ani.

Regina pop ar fi fost văzută la începutul acestei săptămâni alături de Josh, la unul dintre meciurile sale din New York. Josh nu a devenit încă profesionist în lumea boxului, concurând doar în câteva lupte până acum, deși, potrivit presei internaționale, a spus clar că acesta este visul lui. Înainte de a păși în ring, el a fost arbitru defensiv.

”Pentru Josh, boxul nu înseamnă doar să înveți cum să te miști în ring, ci să înveți cum să te miști de-a lungul vieții. Cu antrenorul Josh te poți aștepta să îți folosești corpul și creierul pentru a învăța ceva nou: abilități, forță, mișcare funcțională. Fie că faci box pentru distracție, fie că înveți un nou sport sau lupți în ring, luptătorii de toate nivelurile sunt bineveniți aici”, se arată în prezentarea făcută pe site-ul sălii de sport unde acesta activează.

Madonna s-a cuplat cu actualul partener, la scurt timp după ce s-a despărțit de modelul Andrew Darnell, un tânăr care avea numai 23 de ani, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303