REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
30.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Mafia coldistă, în frunte cu Coldea și Dumbravă, contestă controlul judiciar. Video

Mafia coldistă, în frunte cu Coldea și Dumbravă, contestă controlul judiciar. Video

Andreea VLAICU 23 iulie 2024 | 09:45 452

Zi importantă în dosarul generalilor! Chiar in aceste momente "echipa” statului paralel se află în fața magistraților de la Curtea de Apel București. Florian Coldea, Dumitru Dumbravă și avocatul Doru Trăila au contestat măsura preventivă care a fost aplicată de procurorii în dosarul în care sunt acuzați pentru fapte de corupție.

Mafia coldista, in frunte cu Coldea si Dumbrava, contesta controlul judiciar. Video 

Săptămâna trecută, Florian Coldea a anunțat printr-un comunicat de presă că va face contestație față de măsura cercetării sub control judiciar pe cauțiune pentru că nu a avut suficient timp să își verifice dosarul. Aceleași lucru l-au făcut și avocatul Doru Trăilă, dar și generalul în rezervă Dumitru Dumbravă.

Toți cei 3 inculpați sunt reprezentanți de același avocat, iar în sală de ședințe, potrivit Realitatea Plus, este o atmosferă extrem de tensionată.

Acțiunile celor 3 au venit după ce DNA a extins urmărirea penală împotriva lui Florian Coldea, Dumitru Dumbravă, Doru Trăilă și Dan Tocaci. Procurorii îi acuză pe cei patru că ar fi primit o sumă de bani de la primarul din Rovinari ”în schimbul căreia ar fi lăsat să se creadă că au influență asupra unor magistrați din cadrul unor instanțe de judecată și că i-ar putea determina pe aceștia pronunțe hotărâri favorabile martorului într-un dosar penal în care acesta era judecat”. Primarul din Rovinari ar fi plătit, prin intermediul unei rude, o plată parțială de aproximativ 234.000 de euro, scrie realitatea.net

Video 1:

Video 2:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Javre usr-iste, plâng după tătuca coldea.
1
1
sa fie judecati de judecatori danezi ! Dupa ce le dau eu multa mmmwie cu mult kkkt !!!
3
0
nu le-o mai sugeti atit! stati la rind!
0
3

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436