REPLICA ONLINE CONSTANTA

22° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
22° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

MAGAZINUL deținut de Mihaela Galani își reia activitatea. VIDEO

MAGAZINUL deținut de Mihaela Galani își reia activitatea. VIDEO

Replica API 12 ianuarie 2022 | 00:19 10675

Îndrăgita creatoare de pantofi Mihaela Galani a trecut în neființă la vârsta fragedă de numai 33 de ani, pe data de 3 ianuarie a.c., fiind găsită inconștientă în mașina sa. Familia a fost înmărmurită de durere, mai ales că aceștia l-au pierdut și pe fratele fetei în urmă cu doar 10 ani. După o luptă de ani de zile cu boala, inima Mihaelei a cedat, iar aceasta a lăsat în urma ei numai lacrimi și suspine. Mihaela Galani a mai lăsat în urmă și un brand pe care-l deținea împreună cu sora sa, Gemelli Shoes, un brand de pantofi croiți manual și cunoscut în toată România, a cărui activitate s-a suspendat, imediat după decesul afaceristei. Reprezentanții magazinului Gemelli au anunțat pe pagina lor că magazinul își va relua activitatea astăzi, 12 ianuarie a.c..

Mihaela Galani, antreprenoarea din Constanța care a murit fulgerător la doar 33 de ani, ducea o suferință grea de peste 10 ani, dincolo de imaginea de tânără plină de viață pe care o afișa pe rețelele de socializare. Un transplant de rinichi și moartea unui frate geamăn, în urmă cu un deceniu, i-au marcat profund destinul. Mihaela Galani a fost găsită inconștientă în mașina personală, acesteia făcându-i-se rău. A fost transportată la spital acolo unde a intrat în stop cardio respirator iar medicii nu au mai putut face nimic pentru ea, fiindu-i declarat decesul.

Gemelli Shoes își reia activitatea!

Pe data de 3 ianuarie a.c., reprezentanții magazinului Gemelli Shoes anunțau moartea îndrăgitei Mihaela Galani și totodată suspendarea activității magazinului. După o perioadă de respiro, aceștia reiau activitatea, mai exact pe data de 12 ianuarie a.c. de la ora 11:00 și tot pe 12 ianuarie vor fi sunate toate clientele, în vederea onorării comenzilor.

VIDEO:

.

Despre Gemelli Shoes

Mihaela Galani a fost studentă în cadrul Universității Ovidius din Constanța, terminând jurnalismul. Gemelli Shoes este un business de pantofi croiți manual deținut de Mihaela și de familia acesteia, în România, cu forță de muncă autohtonă și după modele locale. În acest moment produsele Gemelli se găsesc în Constanța, Brăila, Sibiu, Cluj și Oradea.

Cătălina PETRESCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Indragita creeatoare...
0
1

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303