REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.9° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
20.9° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Magazinul Motor Jeans din City Mall a vândut haine de firmă... contrafăcute

Magazinul Motor Jeans din City Mall a vândut haine de firmă... contrafăcute

Victor ROTARU 20 aprilie 2023 | 00:00 9482

O femeie din Constanța, reprezentanta unei societăți comerciale, a reușit să vândă în incinta magazinelor Motor Jeans, situate în Centrul Comercial Tom și Centrul Comercial City Park Mall, mai multe produse contrafăcute, cauzând un prejudiciu de peste 20 de mii de euro.

Magazinul Motor Jeans din City Mall a vandut haine de firma... contrafacuteMagazinul Motor Jeans

A.U., în calitate de reprezentant al magazinului Motor Jeans, a pus în vânzare în incinta magazinelor societății situate în Centrul Comercial Tom – Magazin nr.B31 și Centrul Comercial City Park Mall, spațiul nr. 261, fără drept, produse purtând mărci identice sau similare cu mărcile înregistrate Giorgio Armani, Diesel, Kenzo și Ralph Lauren.

Magazinul Motor Jeans din City Mall a vandut haine de firma... contrafacuteMagazinul Motor Jeans

Prin vânzarea acestor produse, A.U. a cauzat titularilor mărcilor protejate un prejudiciu total în sumă de 20.865 de euro, din care suma de 6.955 de euro reprezintă prejudiciu material, iar suma de 13.910 reprezintă prejudiciu moral.

Magazinul Motor Jeans din City Mall a vandut haine de firma... contrafacuteMinută judecătorească

Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis încetarea procesului penal cu privire la inculpata A.U., pentru săvârșirea infracțiunii prev. de art. 90 alin.1 lit. b din Legea nr. 84/1998. În baza art. 112 alin. 1 lit. f C. pen., confiscă de la inculpată bunurile depuse la Camera de Corpuri Delicte a Gărzii de Coastă, și respinge ca nefondate acțiunile civile exercitate de persoanele vătămate. Sentința nu este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce nu este contrafacut in Romania . Doar cand cei care vand nu au spate sau nu au cotizat sunt scosi din joc sau sanctionati aratandule ca daca nu contribuie la bunastarea functionarilor dau amenzi . Daca ar fi sa fie controlati toti acesti inspectori , o sa va surprinda ce viata de lux au . Corb la corb nu-si scoate ochii . Ei intre ei nu isi fac rau
2
0
Eu cred ca de mai mult timp vindea magazinul asta lucruri contrfacute dar de data asta nu a mai cotizat la camatari,scuzati am vrut sa spun organele de control ale statului,dar cum se vede treaba si astia sunt tot un fel de camatari,dar camatari daia cu legitimatie de la stat. Aviz papagalilor care credeau ca acolo se vindeau haine originale,ducetiva mai la targ sau la buticari aia de unde stiti sigur ca nu cumparati tzoale originale si le luati cu pret mai mic nu le mai faceti buzunarul mare tzeparilor cu staif de genul astora. Alo domnilor care controlati ia luati dumneavoastra la control toate magazinele astea care pretind ca vand marfuri originale,asta daca aveti voie sa le controlati,caci circula vorba prin targ ca uni patroni beneficiaza de protectie de la nivel innalt.
9
0
care nu suporta decat toale de firma pe ei! Soarta!
4
1
La fel si firmele care vand parfumuri de firma...majoritatea dau teapa...
13
0
Romanii isi dau tepe intre ei. Se bat ca salbaticiunile pe strazi,elevii devin criminali si drogati,cei mai blanzi sunt batjocoriti de oricine vrea,violenta a devenit ceva banal. Oamenii doar ranjesc,nu se mai aud rasete normale. Lumea priveste ca taurul cand da cu cornul. Saracia e nationala. Sperantele in viitor au crapat si parca nici nu au existat. Ne meritam soarta. Liberi ne alegem calaii si apoi lasam ticalosii sa ne mentina pe drumul pierzaniei. Ne furam intre noi ca in evul mediu.
19
0
Nici nu intram in astfel de magazine. Stiam de practica asta de ani de zile, se vand rebuturi la pret de original. E firesc la noi.
15
1
Dati bani la Mal fițe la scufițe jakete cu tarantele calitate trei surcele
25
2

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166