REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Magda Ciumac și Floricica Dansatoarea, scandal de proporții în mediul online! S-a ajuns la înjurături: „Să încheiem cu circul ăsta””

Magda Ciumac și Floricica Dansatoarea, scandal de proporții în mediul online! S-a ajuns la înjurături: „Să încheiem cu circul ăsta””

Valentina CAMARA 6 decembrie 2022 | 00:00 893

  

Floricica Dansatoarea a devenit celebră în toată țara, după ce a apărut la TV, în urmă cu câțiva ani, la o manifestație. Aceasta a început apoi să fie tot mai activă în mediul online, având un număr impresionant de urmăritori care o apreciază pentru tot ceea ce face.

Floricica Dansatoarea este foarte activă pe pagina sa de TikTok, acolo unde face live-uri cu diferite persoane sau chiar singură. De data aceasta, Floricica Dansatoarea și-a amuzat fanii cu încă o sesiune de live, însă în compania Magdei Ciumac. Cele două au vorbit, au glumit, însă lucrurile nu au degenerat prea bine, iar Floricica Dansatoarea și Magda Ciumac au început un întreg scandal care s-a lăsat cu vorbe urâte.

Fiind în același live pe pagina de TikTok, între Floricica Dansatoarea și Magda Ciumac a început un întreg scandal. Cele două și-au adresat cuvinte grele, iar fanii au rămas șocați.

Totul a început de la faptul că Magda Ciumac a acuzat-o pe Floricica Dansatoarea că s-a implicat în împăcarea ei cu fostul soț, spunând că nu este adepta scandalului și vrea ca acest subiect să sfârșească.

„ Ai fost intermediară între mine și împăcarea fostului meu soț. Eu am propus și eu am avut demnitatea și bunul simț. Hai să încheiem cu circul ăsta, că mie circul nu îmi place! Îți doresc numai bine, să fii fericită. Ești o femeie extraordinară, dar mie nu îmi place vrăjeala asta.”, i-a spus Magda Ciumac Floricicăi Dansatoarea, într-un live pe pagina de TikTok.

Floricica Dansatoarea, vorbe dure la adresa Magdei Ciumac

Floricica Dansatoarea nu a putut rezista acuzațiilor Magdei Ciumac, așa că a ripostat, însă nu într-o manieră prea politicoasă. Aceasta a pornit un întreg scandal, fără perdea. De asemenea, i-a adresat Magdei Ciumac cuvinte dure și jignitoare, urmând să o scoată din live-ul său.

Vizibil enervată și deranjată de cele spuse de Magda Ciumac, Floricica Dansatoarea s-a apărat așa cum știe ea cel mai bine, prin cuvinte grele și înjurături urâte, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510