REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
12.3° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Magdalena Tiță, fosta șefă de la Direcția de Cultură, condamnată la 1 an și jumătate de închisoare

Magdalena Tiță, fosta șefă de la Direcția de Cultură, condamnată la 1 an și jumătate de închisoare

Virgil STOIAN 15 septembrie 2023 | 17:07 3440

Magdalena Tiță, fosta șefă a Direcției Județene pentru Cultură Constanța, a fost prinsă în flagrant în timp ce primea mită. Fapta s-a petrecut pe 10 noiembrie 2022, aceasta primind 2.000 de lei pentru eliberarea unui aviz, în vederea construirii unui imobil. Între timp, Magdalena Tiță a încheiat un acord de recunoaștere al vinovăției, în urma căruia va primi 1 an și 6 luni de închisoare cu suspendare. Magistrații din cadrul Tribunalului Constanța au decis admiterea acordului de recunoaștere, prin sentința din 15 septembrie 2023. Sentința nu este definitivă.

Magdalena Tita, fosta sefa de la Directia de Cultura, condamnata la 1 an si jumatate de inchisoare Magdalena Tiță

Amintim că, în luna noiembrie a anului trecut, Tiță Magdalena, în calitate de director al Direcției Județene pentru Cultură, alături de Cliante Elena Mădălina, inspector superior în cadrul  aceleiași instituții, au fost prinse în flagrant în timp ce luau mită.

Suma de 2000 de lei le-a fost oferită pentru eliberarea unui aviz necesar realizării planului urbanistic zonal pentru o suprafață de teren amplasată în localitatea Valu lui Traian.

Judecătorii i-au interzis să mai fie funcționar în cadrul Ministerului Culturii. Deci, Tiță Magdalena pleacă de la conducerea Direcției Județene de Cultură Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
- 1 an și 6 luni închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani și interzicerea unor drepturi, în cazul inculpatei Tiță Magdalena, - 1 an și 4 luni închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani și interzicerea unor drepturi, în cazul inculpatei Cliante Elena Mădălina.
4
0
Cliante este cea cu spaga si ea a luat mai putin? Ce fel de justitie este asta? Madalina Cliante cred ca esti foarte mandra de tine ca ai distrus cariera acestui om.
11
1
D-na Tata e tare-n tata!
4
0
Cam asta e in romanistan, multi de partea infractorilor. A furat dar ce om de treaba si ce suflet bun. Ne meritam soarta
13
1
din orasul si tara asta ? 2000 de lei ? cand se fura si se face evaziune de sute de milioane de euro; nu am auzit nici un caz de mare coruptie pana acum; nastase cu termopane, un ministru cu carnati, asta cu 2000 lei etc impresia e ca toate sunt fabricate ca sa arate ca lucreaza si mai pescuiesc cate un mic fraier din cand in cand si ii fac publicitate
6
5
Tiță asta, nu e aia de-l verifica la prostată pe porcu Nicușor Constantinescu?
10
0
Arunc eu una tesita stil cremene sau piatra de rau de dimensiune foarte mica si culoare gri inchis pentru ca n-am facut afaceri cu statul si nici n-am semnat sa imi iau partea cuvenita din licitatii sau contracte
4
0
Sus inima Magda , cine e fara de pacat sa arunce primul cu piatra !
7
14
Nu mai interesează CA a luat CA nu a luat , pt omul Magda , OMUL , jos palaria ! SI daca e vinovata va plati , insa omul ramane om , mai ales in ziua de azi cand lume muuuulta , oameni rari SI putini !!! Binecuvintata sa fi Magda
10
9
Cucoana asta a avizat favorabil constructia de la Lupoaica, nu-i asa? Pedeapsa blanda este o invitatie ptr toata sefimea corupta de la stat sa fure linistita, in continuare!……
13
1
Hai ma Virgilica ne lasi. Crezi ca noi nu stim ca a fost o manevra sa dispara de la cultura Tita. Incomoda mafiotii din imobiliare.
12
8
ii tii palma iinfractoarei pt ca a impartit cu tine spagile ? Ca sunt sigur ca spaga pantru care a fost condamnata nu a fost unica. Hotilor mwisti !!!
11
8
Inca odata justitzia din Romania ii face scapatzi pe coruptzi,in cazul asta luare de mita,pentru ca pedeapsa cu suspendare asta inseamna,ca nu stai nici o zi la puscarie.
11
2
“Pentru Delia” iar problema ta este ca debordezi de subiectivism in celalalt sens adica unul negativ clar ai o puternica problema cu acest om. Cumva ai avut bucurii la ea? Ti-ai luat un mare flit? Si acum a iesit frustrarea la suprafata.
0
10
Problema ta este ca esti subiectiva ! Ce treaba are ca ai muncit tu si colaborat cu ea , a luat mita , si-a recunoscut vinovatia , a fost pedespita conform legii. Daca x vine si zice ca femeia e o infractoare , tu nu ai cum sa aperi asa ceva din moment ce Tita singura zice asta . Esti ca o mama din aia a unui copil care se imbata si omoara 5 persoane intr-un accident si iese in presa si zice ca al ei copil e cel mai minunat . Parerile subiective nu isi au locul cand vine vorba de justitie.
11
4
"Pentru Delia" cred ca ai multa treaba sa iti rupi din timpul tau "pretios" sa imi raspunzi. Bai "desteptule/desteapto" tu esti doar un postac plin de ura. Dupa cum scrii te macina sigur o invidie mare. Eu cel putin sunt alaturi de un om cu care am muncit si am colaborat. Tu ce faci? Iti versi frustarile pe aici...GET A LIFE!!!!
6
13
Suge ceva pe la mititica si executa numa jumatate/! Asta este curs intensiv pentru marile tunuri pe carele va da , aproape toti le au facut !Da Cliante unde este , scapa cumva ? ca ei ii placea sao lovesti la ochiul maro !Te astept nebunatico
5
5
Poți avea cea mai bună părere despre inculpata cu pricina, dar pedeapsa penală e aplicată pentru fapta cercetată aici, respectiv pentru luarea de mită. Ce să facă justiția cu părerea ta, deșteapto? Chiar atât de analfabeți funcționali puteți fi unii, încât să considerați că imaginea bună a unei persoane ar trebui să fie un impediment la pedepsirea acelei persoane pentru fapte penale certe, dovedite cu probe în instanță? Citiți toate prostiile pe net, dar ce vă este necesar ca să înțelegeți lumea în care trăiți nu citiți.... Halal cetățeni!
19
3
e penala cu acte in regula.
18
3
noi cei care am lucrat cu Magda Tita o vom aprecia mereu. Stim ca acest acord a fost un compromis. Din pacate asta este justitia in Romania.
15
23

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677