REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Magdalena Tiță, tristă și abătută la cumpărături, cu o zi înaintea verdictului în dosarul de corupție! Video

Magdalena Tiță, tristă și abătută la cumpărături, cu o zi înaintea verdictului în dosarul de corupție! Video

Virgil STOIAN 9 mai 2023 | 00:00 5924

Magdalena Tiță, fosta șefă a Direcției Județene pentru Cultură Constanța, a fost prinsă în flagrant în timp ce primea mită. Fapta s-a petrecut pe 10 noiembrie 2022, aceasta primind 2.000 de lei pentru eliberarea unui aviz, în vederea construirii unui imobil. Între timp, Magdalena Tiță a încheiat un acord de recunoaștere al vinovăției, în urma căruia va primi 1 an și 6 luni de închisoare cu suspendare, care se va judeca astăzi, 9 mai 2023. Cu o zi înainte de verdict, reporterii Replica au surprins-o pe Magdalena Tiță la cumpărături. S-a plimbat îngândurată și nehotărâtă printre rafturi, gândindu-se probabil la sentința care o așteaptă în cursul zilei de marți.

Magdalena Tita, trista si abatuta la cumparaturi, cu o zi inaintea verdictului in dosarul de coruptie! Video
Cu un rucsac care văzuse și zile mai bune, îmbrăcată sport și destul de abătută, Magdalena Tiță a stat destul de puțin în hipermarket, cumpărându-și strictul necesar. Fosta șefă a Direcției Județene pentru Cultură Constanța a zăbovit câteva minute în magazin, s-a plimbat de pe un raion pe altul, dar parcă gândurile îi erau departe rău... poate la ziua de azi. Într-un final, și-a achiziționat mai multe produse alimentare și a părăsit magazinul la fel de tristă și parcă nesatisfăcută..., cu gândul la decizia de marți, 9 mai, a magistraților, în dosarul de corupție.

Magdalena Tita, trista si abatuta la cumparaturi, cu o zi inaintea verdictului in dosarul de coruptie! Video
Vă reamintim că Magdalena Tiță ar fi primit 2.000 de lei pentru eliberarea unui aviz, în vederea construirii unui imobil. În flagrant ar fi fost implicat și un inspector din cadrul Direcției Județene pentru Cultură Constanța, Cliante Elena Mădălina. Pe 8 noiembrie 2022 acestea au semnat un acord de recunoaștere a vinovăției, Tiță urmând să primească 1 an și 6 luni de închisoare cu suspendare, în timp ce Cliante 1 an și 4 luni.

Video:


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce nu investigati si asta? Cliante Elena Madalina vrea sa isi pastreze locul cald... A cerut sa ii fie postul suspendat pentru 2 ani. Cat tupeu! Ea a fost prinsa in flagrant si apoi s-a inteles cu politistii, sa ii faca flagrantul si directoarei. Si acum vrea inapoi. Macar fosta directoare si-a dat onorabila demisie. Cand investigati, asta?
7
0
Cred ca trebuie sa fii foarte bun jurnalist sa pozezi un om in alimentara și apoi sa faci un articol despre asta!!! Acesta este sarcasm, m-am gândit ca la mintea voastră de parameci nu înțelegeți ironia vădită.
6
0
"Carul cu p****i s a rasturnat la Caracal" cica. Nimic mai fals! S a rasturnat la Replica, oameni buni!
6
0
Sa va fie rusine! Va bateti joc de un om cu studii si un om cumsecade. Cat de normal este sa o urmariti la cumparaturi?
7
3
Ptr Dorin Stii tu ceva dar vezi ca Elena Madalina Cliante este cea care solicita sa si rezerve postul si sa revina pe functie peste 2 ani!!
6
0
Acest articol nu se încadrează in ceea ce ar trebui un articol de presa. Ce ati făcut ati prezentat? Un om cu probleme și ati mai dat ocazia tuturor “vitejilor” din spatele ecranelor sa o jignească. Halal jurnalism!
6
2
Dacă pentru un astfel de articol ai făcut școală, atunci îmi pare rau pentru tine "gazetarule"...p*****l
9
2
cotoarba asta!!!!
3
1
Mai dai vreo amenda la Harsova, jigodie ?
0
0
De ce să fie tristă? Ia cu suspendare, nu pleacă nicăieri, iar în c*rând o s-o vedem angajată intr-o instituție de cultură. Stați liniștiți au fost cazuri chiar și cu executare în care inculpatul vrea angajare acolo unde a fost flagrantul.
4
1
arata nasol para sutista, ceo fii gasit barba su la aceasta hoatza..interesanta stire, da cu aeroportul cand o sa zburam la kongo, almania. spain..ori incurcam traficu, lu na to..
1
3
Ce faceti copii, stergeti comentariile? Virgilica tata, te deranjeaza cand ti se spune ca esti analfabet?
13
0
Cum sa fie trista si abatuta fata asta cand ea a fost prinsa luand mita atunci avand functia de director si ca pedeapsa a primit o condamnare cu suspendare,adica nici o zi de puscarie pentru o fapta de coruptie la un nivel innalt al statului Roman,cand autoritatile romane s-au angajat in fata Uniuni Europene sa lupte contra coruptiei din Romania,pai sa stitzi ca U.E. vede cum lupta justitia din Romania contra coruptiei la nivel mare si in cazul asta dar si in altele unde mari corupti prinsi din Romania au primit pedepse mai mici decat gainari aia care fura azi pentru ca sa aiba ce manca maine. Sa nu se inteleaga ca ii apar pe gainari, ci am vrut sa arat diferenta dintre un hotz marunt si un corupt care ocupa o functie mare in stat.
7
1
Toate ca toate dar sa te chinui sa o filmezi la cumpărături...
15
1
La 2.000 lei pe zi șpagă....nu mai contează c..rul ba..it
6
1
Nimic despre "roata lu fagadau" care a reaparut in constanta??...
7
0
Trista si abatuta ... pentru ca nu mai are sursa zilnica de venit gros, adica de spaga, pentru ca nu mai are statutul de "mare si tare" asupra sclavilor si saracilor care veneau la DJC sa CEARA ... iar ea decidea CUI sa dea si In ce CONDITII !!! Daca mai luam in consideratie si vitorul ... tristetea este si mai mare. De aceea este "trista si abatuta" !
8
4
Rusine, the ntelegi un barbat sa mai fure dar ca femeie sa fii corupta…
5
4
Povestea cu 2000 era de semințe. Fata lucra la mare arta. Băieții deștepți au probe pentru ani buni de .......Magdaleno, ti-a plăcut dar erau nemunciți, fa!
15
3
cind fura intr.o zi cit munceste un fraier toata viata ,nu se simt triste si abatute?a dreqului maimute hoate!
23
2
Ce c*r basit are !rapandula !
17
3
Ce zbir era asta pe vremea porcului Constantinescu.
25
2

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166