REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Lun., 14 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6882
12.5° Constanța Luni, 14 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6882
 

Magie pe stradă, escrocherie pe internet! Fraierii plătesc, vrăjitoarele se îmbogățesc. Video

Magie pe stradă, escrocherie pe internet! Fraierii plătesc, vrăjitoarele se îmbogățesc. Video

Deria ISLEAM 14 octombrie 2024 | 00:00 506

Două femei, pe care nici măcar Harry Potter nu le-ar recunoaște ca vrăjitoare, au găsit o metodă inedită de a-și umple buzunarele. În loc să-și caute un loc de muncă decent, au decis că un ritual de magie neagră ar fi cheia spre succes financiar. Și cum altfel, dacă nu cerând donații de la oamenii naivi care le urmăresc? Întreaga scenă arată mai degrabă ca o parodie decât ca un ritual serios, cu două manechine îmbrăcate în rochie de mireasă și costum de mire, legate cu un lanț de parcă tocmai ieșiseră de la o nuntă de zombie. Mai mult, tot „ritualul” s-a petrecut în fața unui cimitir.

Magie pe strada, escrocherie pe internet! Fraierii platesc, vrajitoarele se imbogatesc. Video ritual de magie neagră, în fața cimitirului

Vrăjitoare de ocazie, în fața cimitirului

Scenariul absurd s-a desfășurat în fața unui cimitir, unde cele două „vrăjitoare de ocazie” își strigau incantațiile bizare, promițând că pot lega sufletele perechilor. Dar desigur, nu fără o mică „atenție” din partea urmăritorilor lor. Așa că, pentru câțiva lei, promiteau să strige numele donatorilor într-un ritual „personalizat”. Cu alte cuvinte, dacă vrei ca sufletul tău să fie legat de cineva, scoate banii și vezi ce se întâmplă!

Aparent, unii preferă să stea la mila donațiilor din magie neagră, în loc să își găsească un loc de muncă adevărat. Fie că e vorba de magie sau de altceva, treaba asta cu „legatul sufletelor” sună mai mult a un plan de a lega naivii de portofelul acestor pseudo-vrăjitoare.

Magie pe strada, escrocherie pe internet! Fraierii platesc, vrajitoarele se imbogatesc. Video ritual de magie neagră, în fața cimitirului

Ar putea include magia neagră în CV-ul lor

În loc să își piardă vremea cu asemenea activități, poate că ar trebui să investească energia în ceva util. Dar cine știe, poate în universul lor un CV bun e mai greu de făcut decât un ritual dubios. De altfel, nu doar bunul simț spune că aceste „incantații” sunt ridicole, ci și reprezentanții bisericii. Un preot local a criticat aspru astfel de practici, subliniind că ele nu doar că sunt inutile, dar pun în pericol spiritual pe cei care le practică sau cred în ele.

Magie pe strada, escrocherie pe internet! Fraierii platesc, vrajitoarele se imbogatesc. Video ritual de magie neagră, în fața cimitirului

Declarația unui părinte

„Magia neagră este o formă de rătăcire, care nu face altceva decât să aducă și mai mult rău în viața celor care se implică în ea. Dumnezeu ne învață să căutăm lumina și adevărul, nu să ne legăm de practici oculte și periculoase. Astfel de acte, cum sunt cele făcute de aceste femei, sunt o amăgire și o formă de înșelăciune care nu ar trebui încurajată,” a declarat părintele A. P. de la o biserica din Constanța.

Declarația preotului ar trebui să fie un semnal de alarmă pentru cei care sunt tentați să doneze bani pentru asemenea prostii. În loc să se lase păcăliți de „legături magice”, poate ar fi mai bine să caute soluții reale pentru problemele lor, nu prin incantații stradale făcute de niște femei care încearcă să transforme superstițiile în profit.

În concluzie, nu ar strica să ne gândim mai bine la cine ne încredințăm banii și sufletul. Dacă vrei să-ți găsești sufletul pereche, poate că un pic de introspecție și mai mult timp petrecut cu persoane reale e soluția, nu „legăturile” din fața unui manechin cu un lanț.

Video 

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bataia doare SI le scoate vrăjitoria din suflet.
2
0

REPLICA


LOTO

6/49
13182230110
5/49
3919223336
joker
6271712445