REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

MAI a tăiat în carne vie după fuga lui Cătălin Cherecheș: Șeful IGPF și alți ofițeri au fost demiși

MAI a tăiat în carne vie după fuga lui Cătălin Cherecheș: Șeful IGPF și alți ofițeri au fost demiși

Virgil STOIAN 26 noiembrie 2023 | 23:09 1873

Ministerul Afacerilor Interne a anunțat, duminică seara, măsurile care au fost luate după fuga din țară a primarului din Baia Mare, Cătălin Cherecheș.

MAI a taiat in carne vie dupa fuga lui Catalin Chereches: seful IGPF si alti ofiteri au fost demisiCătălin Predoiu

Astfel, în funcție de regimul juridic al fiecărei funcții ocupate din cele de mai jos, au fost decise:

Eliberarea din funcția de Inspector General al Poliției de Frontieră a chestorului de poliție Victor Ștefan Ivașcu, cu acordul acestuia, și asigurarea continuității conducerii, prin efectul legii, de către Inspectorul General Adjunct, chestor de poliție Cornel Laurian Stoica.

Retragerea împuternicirii Inspectorului General Adjunct al IGPF responsabil cu supravegherea frontierei.

Retragerea împuternicirii Inspectorului General Adjunct al IGPF responsabil cu suportul administrativ – logistic.

Corpul de Control al Ministrului va efectua un control la Inspectoratul Teritorial Sighetul Marmației al Poliției de Frontieră, inclusiv la Punctul de Trecere a Frontierei Petea.

Încetarea măsurii asigurării conducerii de către ofițerul desemnat la comanda Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș și împuternicirea în funcția de Inspector Șef a comisarului șef Constantin Ilea.

Inspectoratul General al Poliției Române va efectua un control la Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș.

Inspectoratul General al Poliției Române va evalua până la data de 6 decembrie 2023 managementul Direcției de Investigații Criminale din Inspectoratul General al Poliției Române, structură cu responsabilități de coordonare a activității de supraveghere judiciară.

Pentru consolidarea capacității instituționale a structurilor de suport operativ de pe raza Curții de Apel Cluj, înlocuirea conducerii Brigăzii de Operațiuni Speciale Cluj prin împuternicirea unui alt ofițer în funcția de șef al Brigăzii.

Înlocuirea conducerii Serviciului Județean de Protecție (Direcția Generală de Protecție Internă) Maramureș prin împuternicirea unui alt ofițer în funcția de șef al serviciului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Desfiintati sectia 4 politie Constanta de pe strada Somes 28. Este total inutila. Niciun dosar nu se solutioneaza. Sunt lasate sa zaca in sertare pana la perimare.
3
0
Le-atzi rupt pwla,adica gagii raman fara functzii dar raman activi in sistem tot speciali incadratzi in grupa unu de munca la fel ca mineri din subteran,ca or sa aiba salarii mai mici asta nici nu conteaza pentru ca vameshi nu traiau si nici nu traiesc din salariu,pai se poate ca politzistul ala de frontiera sa nu fi fost un p***t fraierit de Cherechesh ci intzeles cu Cherechesh dupa metoda vino ma Cataline intre orele x si y caci atunci sunt eu de tura,adica hotzul asta de Cherechesh nu a trecut la noroc ca nu l-ar cunoshte pe el vameshi ci a trecut la sigur cu prietenul vamesh mituit.
2
0
afara si fara drept de pensie. il schimba din functie, il scoate la o pensie babana, i- rupt coada!
4
0
frectii la picior de lemn!!! Ministrul este izolat in colivia lui de aur si nu vede realitatea operativa si organizationala din teren. Intre el si realitate este interpus un puternic baraj al incompetentei si oportunismului aflat chiar in cladirea ministerului si condus de un baiat pe nume despescu. A doua mare bariera este la dipi si la comandamentele de arma... Va fi din ce in ce mai rau iar situatia operativa va fi din ce in ce mai greu de controlat... A trebuit sa fuga un primar condamnat pentru ca ministrul sa realizeze ca aproape nu exista controlul si supravegherea frontierei
4
0
A tăiat în carne vie?! Cine?! Despescu unde este? Iar a scăpat de demisie!
8
0
Un singur fapt pozitiv : a avut dreptate Nehamer al Austriei despre cat de pregatita este romania pentru a intra in Schengen.....Coruptia este generalizata ,plecand dela Parlament
6
0
Umbla o vorba prin Baia Mare ca de fapt primarului i se spunea CATALIN CERECHES.....SI NU, chereches ...sa se stie.
3
1
Suntem luati inca odata de p****i noi oamenii de rand spunandu-ne ce masuri s-au luat.......Pai trebuia luata o singura masura si nu acum , ca nu e prima oara cand un condamnat paraseste tara ci mult mai demult .....cand Omar Haisan a plecat intr-un vapor plin cu oi....va aduceti aminte...si masura care trebuia luata era PUSCARIA pentru cei vinovati si nu se mai intampla asa ceva, asa cu.....demisii....destituiri...e o frectie la un picior de lemn.
6
0
Sa traiasca Chereches! Ca numai asa se mai face ceva curatenie prin vami.
5
0
ce aveti impresia ca este ceva nou,aici la noi acest sport se practica de zeci de ani de trei instituti si nimeni nu ia nici o decizie,ma refer la vama ,politia de frontiera si capitanii.Controlati la averi si va dati seama ce bogati au bugetarii.
7
0
Si? Chereches e bine mersi pe undeva, predoiu tot in functie, agentul care l-a lasat va fi mustrat. Ma uitam ieri cum motivau militienii. Agentul l-a recunoscut dar buletinul nu era fals. Desi sunt cel putin 10 ani diferenta intre chereches si ala din buletin. Deci, dupa mintea militienilor, dc eu trec granita cu buletinul sotiei, ei verifica buletinul si, dc nu e fals, totul e ok.
7
3
Acvariul Cernavoda plin de rechini și interlopi zburda nestingheriti
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510