REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Mai multă groază şi mai multă acţiune, pentru sezonul doi al serialului Wednesday

Mai multă groază şi mai multă acţiune, pentru sezonul doi al serialului Wednesday

A.F. 17 ianuarie 2024 | 00:00 219

Jenna Ortega a vorbit despre următorul sezon din "Wednesday". Intervievată de cei de la postul E! pe covorul roşu de la Premiile Emmy, actriţa în vârstă de 21 de ani a dezvăluit câteva informaţii despre cel de-al doilea sezon al serialului de succes de pe Netflix, potrivit news.ro.

Mai multa groaza si mai multa actiune, pentru sezonul doi al serialului Wednesday

Potrivit actriţei, acest al doilea sezon din "Wednesday" va "înclina cu siguranţă spre un pic mai mult horror". "Există câteva replici foarte, foarte bune şi totul este mai ambiţios", mărturiseşte Jenna Ortega, potrivit news.ro

"Există mult mai multă acţiune. Probabil că fiecare episod se va simţi un pic mai mult ca un film, ceea ce este bine", adaugă ea.

Lansat în noiembrie 2022, "Wednesday" o are ca protagonistă pe cea mai mare fiică din familia Adams în timp ce încearcă să se adapteze la noua ei şcoală, Nevermore Academy. Jenna Ortega joacă alături de Gwendoline Christie ("Game of Thrones"), Christina Ricci şi Catherine Zeta-Jones.

Serialul de opt episoade, creat de Alfred Cough şi Miles Millar şi regizat parţial de Tim Burton, a avut un succes uriaş, devansând "Stranger Things" şi devenind cel mai bine vândut serial în limba engleză din istoria platformei.

Dar succesul serialului a fost afectat de controversa creată în jurul unuia dintre actorii săi principali, Percy Hynes (Xavier), care a fost acuzat de agresiune sexuală şi viol de mai multe femei. După ce a fost amânat din cauza grevei de la Hollywood, cel de-al doilea sezon al serialului "Wednesday" ar trebui să înceapă filmările în aprilie, în Irlanda, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510