REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
29.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

ȘCOLILE rămân DESCHISE și peste pragul de 6 la mie

ȘCOLILE rămân DESCHISE și peste pragul de 6 la mie

Replica API 30 septembrie 2021 | 00:00 9844

Prefectul Silviu Coșa a făcut declarații, miercuri, 29 septembrie, cu privire la bilanțul sezonului estival. În cadrul conferinței organizate, acesta a vorbit și despre situația pandemică actuală, precizând că, în ultimele 14 zile, 156 de clase ale unităților de învățământ de la malul mării au intrat în online, doar marți fiind 29 de clase. Tot prefectul a spus că ”în aproximativ 4-5 zile trecem de rata de 6/1000 de locuitori (incidența)”. Tot miercur, ministrul Educației a anunțat că școlile vor rămâne deschise și peste pragul de 6 la mie.

Prefectul Silviu Coșa a mai declarat, referitor la depășirea pragului de 6 la mie, că ”Putem să evităm acest secnariu printr-o modalitate simplă, eu am adoptat-o, și anume vaccinarea”.

Școlile rămân deschise la pragul de 6 la mie

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a anunțat, tot miercuri, 29 septembrie, că Grupul de suport tehnico-științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase de pe teritoriul României a decis în unanimitate să decupleze școlile de la incidența localității adoptarea deciziilor de suspendare a prezenței fizice în funcție de cazurile confirmate la nivel de clasă/școală, în paralel cu intensificarea măsurilor de control din partea autorităților competente, în vederea respectării stricte a regulilor de protecție sanitară în școli. Astfel, începând de luni, 4 octombrie, școlile vor funcționa indiferent de incidența din localitate.

Potrivit prefectului Silviu Coșa, ”profesorii și cadrele didactice auxiliare sunt vaccinate peste 50 %, iar elevii un procent de 17%”, a mai spus acesta.

Citește și: PREFECTUL COȘA, declarații despre BILANȚUL sezonului estival! Video

Video:

Citeşte şi:

COVID-19 la CONSTANŢA! 262 de NOI CAZURI de INFECTARE, INCIDENŢA pe MUNICIPIU este de 4,38

L.I., A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
liberalii incep sa realizeze ca la urmatoarele alegeri vor avea sub 15 %...
1
0
De marti la Anaf!!!
2
0
Nu inchideti scolile , nu mutilati psihic copiii !!! Daca o sa o faceti , venim peste voi, aste e consecinta! Ajunge cu minciuna.
5
14
Daca nu o sa iesiti in strada o sa stati in case in continuare si o sa va faceti vaccinuri la luna. Nu vedeti in ce directie se indreapta toata debandada asta? In fiecare an dupa vara creste rata infectarii, niste mizerii de articole si sper ca toti cei din guvern sa plateasca pentru tot ce se intampla!
15
9
Ne spuneti si noua care sunt acele clase?In ce localitati ... Vreti nu vreti parintii vorbesc intre ei ...si se afla ,prin urmare nu inteleg de ce ascundeti!
10
5
Nea Cocosila nu a vb cu seful lui nea Citu ... sau cu seful lor nea Carafat. Scolile nu se inchid nici daca e peste 6 bai nea prefectu sifonaru
7
6
Pentru imaginatie domnului de la 14:22.
9
4
cosa soogi poola sluga libidinoasa
9
10
Jegurilor, ne mai chinuiti mult?
9
8
in vara covid era in concediu, turistii la mare, banii vrneau garla, acum ca incep racelile si cta e oras mort iarna, a revenit si covid. nici sa mintiti nu stiti, inaptilor. cand va aducea babu masti si facea afacerea vietii lui, v ati inghesuit sa le cumparati sa va protejati de un mare nimic, pt ca nici n ati citit ce scrie pe cutii. mai mizeri decat pnlistii, sunt fmi.
21
13
Inchideti restaurantele, mall-urile si lasati copii sa mearga la scoala.
11
16
De unde sti tu ma unde v-om ajunge? Sti ce zic?
15
9
Sper sa aveti soarta lui Saddam Hussein,executia lui Mussolini,Seara de la Opera la lui Lincoln,Vizita lui JFK din Dallas,si suferinta simtita de Horia Closca si Crisan
28
10
Urmati planul primit de la mine, nu? Ok baieti, foarte bine. Sa nu ne abatem de la plan ca ne facem de ras.....Am zis ca in Oct. trecem toti in online, asa sa fie.S'a 'nteles ba perfectule....?
13
7

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436