REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Mai multe pisici au fost găsite străpunse de săgeți, după ce au fost „vânate” cu arbaleta

Mai multe pisici au fost găsite străpunse de săgeți, după ce au fost „vânate” cu arbaleta

Victor ROTARU 4 martie 2023 | 21:44 1912

Pisicile nimănui, ținta tuturor celor care au chef de distracție. Cam așa s-ar putea rezuma cel mai recent șoc pe care l-au trăit locuitorii dintr-o comună din județul Ilfov, după ce în ultimul timp, 3 pisici au fost găsite împușcate cu săgeți. Gestul de cruzime i-a speriat pe locuitorii din zonă, care, după ce au dus ultima pisică rănită la spitalul veterinar din zonă s-au îndreptat către autorități.

Mai multe pisici au fost gasite strapunse de sageti, dupa ce au fost „vanate” cu arbaleta

„Din fericire este o plagă superficială pentru că a fost lovit la nivel de spate, deci nu i-a perforat toracele. Din fericire a avut noroc”, spune medicul veterinar Daniel Barbu. Șansa motănelului nu s-a oprit la momentul loviturii. El a fost găsit de unul dintre oamenii care locuiesc în zonă și care l-a dus la veterinar.

„Am fost acolo, am văzut un pisoi săgetat cu o săgeată de arbaletă, l-am tras de sub mașină, mi-era o milă teribilă, era foarte chinuit. Este al treilea pisoi din zonă împușcat cu o săgeată de arbaletă. Arbaleta o am, am fost la Poliție ieri după ce am internat pisoiul și mi-au spus să o păstrez ca probă. Mă sperie faptul că nu mai pot să ies prin curte. Și eu am pisici și nu le scot afară”, a spus Mirela, o locuitoare din Snagov.

Bubu, un alt motan, a trecut printr-o experiență similară. „Copiii îl numeau Bubu, suntem la al cincilea pisoi cu acest nume, pentru că ceilalți n-au mai venit acasă. Acum s-a întâmplat nefericitul eveniment când Bubu a venit acasă cu o săgeată de arbaletă. Bănuiesc că cei care au folosit arcul n-au putut să-l nimerească bine de la distanță, iar motanul s-a făcut bine după o săptămână de îngrijiri”, spune Ionuț, un alt locuitor din Snagov, potrivit digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce i-as vana și eu boracii cu arbaleta…și in fata lui sa fie. Specie imputita humanoida.
2
0
Să i ia sfântă moarte pe cei care fac rău animalelor
3
0
Alooo Politia, un psihopat in libertate!! Urgent trebuie gasit si inchis!
4
0
Comentarii la misto ! Civilizatia nu s-a dorit dela nivelul Parlamentului de unde de fapt a inceput si vandalizarea tarii ...Asta-i doar inceputul
5
1
Azi un pisic, mâine un om. Lipsa scolii și a educației. Lipsa credinței și a educării spiritului, pentru ca biserica face bani și vinde orice. Lipsa civilizatiei intr-o tara de sălbatici care vandalizeaza tot .
10
0
Relu, inceteaza cu prostiile si lasa pisicile in pace!
6
0
Ce cretin poate sa faca asta unui animal fara aparare, sigur e in stare sa faca si unui om. De aceea idiotii astia trebuie batuti bine si apoi inchisi la nebuni (ca fe la puscarie mai iesi) pe viata. Sa nu mai iasa de acolo sa faca rau. Uite asa faci curatenie cand ai mizerie si trebuie sa scapi de ea.
17
1

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677