REPLICA ONLINE CONSTANTA

36.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
36.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Mai multe spații de cazare, din trei azile din Constanța, au fost închise

Mai multe spații de cazare, din trei azile din Constanța, au fost închise

Victor ROTARU 12 iulie 2023 | 14:24 7604

În urma Ordinului emis de ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, a fost dispusă organizarea de controale în centrele rezidențiale destinate persoanelor vârstnice, centrele rezidențiale destinate persoanelor adulte cu dizabilități, dar și în centrele destinate copiilor, care funcționează pe raza județului Constanța. În urma controalelor organizate marți, 11 iulie, au fost închise alte spații de cazare din 3 azile din Constanța.

Mai multe spatii de cazare, din trei azile din Constanta, au fost inchise

Marți, 11 iulie, au fost efectuate alte controale la centrele rezidențiale destinate persoanelor vârstnice, centrele rezidențiale destinate persoanelor adulte cu dizabilități, dar și în centrele destinate copiilor, care funcționează pe raza județului Constanța.

În cadrul verificărilor, inspectorii CJPC au dispus oprirea temporară a prestărilor de servicii, până la remedierea deficiențelor, pentru spații de cazare din trei unități private din localitățile Năvodari și Hârșova. De asemenea, în cazul unui centru privat din Năvodari, DSVSA a emis o ordonanță de interzicere a activității, pe linie alimentară.

Centre verificate (Eforie, Agigea, Cobadin, Hârșova, Năvodari, Negru Vodă) - 21 (10 public, 11 privat) În total, sunt 291 de beneficiari. S-au aplicat 40 de amenzi, în valoare de 532.100 lei, și 85 deavertismente.
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aloo cei care au facut acum controale tb sa fie primii dati afara pt ca nu si au facut datoria pana acum
3
0
Verificati scolile! Acolo să vedeți mizerie si toalete spălate doar cu apa
2
1
Verificați și azilul din Ovidiu
3
0
Mergeți să verificați și azilul de bătrâni din Ovidiu jud Constanța !!
7
0
Mergeți la spitalul de psihiatrie din palazu Constanța sa vedeți cei acolo,sunt plini de paduchi
6
1
La M.Kogalniceanu,aziul are imunitate? De ce nu l controlati inopinat si ii anuntati ca sa aiba timp sa se replieze? Rusine! Voi veni cu dovezi despre acei doctori spagari care isi fac prezenta doar in ziua cand iau banii de la batrani.
9
1
Pai si nu se stia? Orice partid din tara egal grup infractional organizat, de la cel mai mic la cel mai p5d. Vina nu e a lor si al celor ce ii voteaza, vina e a noastra ca nu reactionam. Iesit in strada si cerut demisia guvernului. Tara de adormiti. Nu mai avem noi ca popor identitate, aici s-a ajuns, sa faca cine e la butoane ce vrea din noi si tara noastra. Atat am avut de spus. Punct
6
3
Fintia? Acolo ii sedeaza tare.
5
0
Verificați și spitalele de psihiatrie
7
1
Ai dreptate. Oare autoritatile stiu ca unul dintre patroni este recidivist? Este cercetat pentru moartea unor oameni din azilul din Timis. Face cineva coroborari infractionale? Autorizatie provizorie cu care omoara oameni? Stiu eu din Germania. Asta inseamna ca stie și politia. Cautati pe stirile pro TV . Ce credeti? Titlul era tot azilul groazei din Timis.
6
0
Se vede ca faci parte din categoria celor care pun botul fara discernamant la to ce ti se serveste in media! Da, aceste azile sunt o problema care trebuie rezolvata! Da, sunt azile care trebuie inchise! Dar in heirupismul tipic romanesc s-a ajuns la aberatii de genul sa se inchida un azil pentru ca au gasit un pachet de unt expirat in frigider! Ai inteles, botanistule? Ce-ar fi sa-i iei tu acasa si sa ai grija de toti batranii care nu mai au loc in azilele inchise heirupistic? Pricepi ba botanistule ce am vrut sa spun?
2
8
Dar la centrele din Lazu și Costinești nu verifică nimeni...?!?
12
0
Heirupisme, vanatoare de vrajitoare si birocratie uneori inutila din cauza scandalului din voluntari descoperit de niste jurnalisti in februarie; sunt o multime de institutii care au in fisa postului controale periodice serioase; pana acum ce au facut ? dupa cum se vede controale de matuiala cand nu au fost complici cu administratorii la tot felul de nereguli; dincolo de alimente expirate, personalul este pregatit pentru munca asta dificila ? exista asistenta medicala corespunzatoare problemelor grave ale beneficiarilor ? beneficiarii care sunt constienti sunt cat de cat multumiti ? sau poate au ceva de reclamnat si nemultumiri - asta trebuia vazut si nu stiu de ce cred ca nu s-a facut, iar daca ii intrebi spun ca nu este in atributiunile lor sau nu prevede legea
9
0
E unul pe aici care se ingrijoreaza ca se inchid azilele brusc si ca nu mai are nimeni grija de batrani. Despre care "grija" vorbesti? Acolo sunt grupuri infractionale organizate in tratamente rele aplicate persoanelor cu dizabilitati si care nu au discernamant si .... alte hotii, ce n-ai inteles? Trebuiau inchise demult asa, brusc. Da, este o problema in Romania, nu trebuie rezolvata?
11
6
Brusc, azilele sunt singura problema din Romania?! Si daca le tot inchideti asa pe banda rulanta, cine si unde o sa mai aiba grija de batranii aia?
7
10
Centrul de la Kogălniceanu nu aveti voie sa va apropiati de el? Spuneti ca ii comanda politica iar cel de la Kogălniceanu are protecție PNL Constanta.Dau mai multe detalii dacă e nevoie.Pt a ajuta binenteles.Cunoasteti si dvs cu siguranta Dar faceti pe p*****a in ploaie
14
2
Crima organizata bătrânii sunt trimiși la azil , omorâți și deposedați de bani și case , aviz mafia step a lu Costea .
13
0
trebuiau facute , de mult aceste controale,la azile , acum au de lucru militienii ,si alti angajati de la stat ,platiti regeste , sa doarma ei care toaca frunze la caini,
9
0
vrem sa vedem si condamnari pe masura
15
2
Si primarii nu sunt legati, ala de la Navodari, mai ales ?
13
3

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510