REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Mai multe zone din Constanța, fără apă caldă

Mai multe zone din Constanța, fără apă caldă

Virgil STOIAN 28 aprilie 2023 | 08:20 2675

Având în vedere proiectul „Reabilitarea rețelelor termice primare/transport a energiei termice din Municipiul Constanța-Etapa 1’’, se  impune executarea lucrărilor de conexiune a unor tronsoane noi de conducte magistrale, pe strada Prelungirea Liliacului. Pentru realizarea acestor lucrări nu vom putea furniza apă caldă de consum la următoarele puncte termice: PT 91,92,93, PT 153 (Liceu SNC) și  PT  183 începând din dimineața zilei de 28.04.2023.

Mai multe zone din Constanta, fara apa calda


În funcție de momentul finalizării lucrărilor vă vom comunica informații privind reluarea furnizării energiei termice.
Pe www.termoficare-constanta.ro, accesând Lucrări programate, veți avea la dispoziție harta cu amplasarea în municipiul nostru a acestor puncte termice.
”Ne cerem scuze atât consumatorilor noștri afectați de întreruperea furnizării energiei termice, cât și tuturor participanților la traficul rutier stânjenit în zona în care se execută aceste lucrări. Vă asigurăm totodată că de acum înainte, pentru foarte mulți ani, nu vor mai fi intervenții la infrastructura termică municipală în zonele în care s-au realizat aceste lucrări de modernizare.
Scopul lucrărilor este creșterea gradului de confort termic în locuințele Dvs, eliminarea avariilor, scăderea substanțială a pierderilor și costurilor, având ca rezultat scontat scăderea prețului local al energiei termice.” au transmis reprezentanții Termoficare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
MARIAN VASILOPOL daca citesti ziarele sau stirile apa RECE a fost oprita pe 25.04.2023 pana pe 26.04.2023 la ora 14,tin sa iti mentionez ca azi suntem in data de 29 .04.2023 ,nu ne face pe noi Autiști,numai jigni,daca tu ai centrala pe caz,bravo tie,numai jigni oamnei.
0
2
Buna ziua,la telefon de ce me mintiti ca este din cauza celor de la Raja,ca au avarii.RUSINE,NE-AM SATURAT DE MINCIUNI,SE NE LUATI DE p****i...
1
0
Imi pute lindicul de cand nu a mai vazut apa calda
4
0
Cand o sa fie apa calda in tomis 3 ?!
1
3
Scuzele si asigurarile “pentru foarte multi ani” de la sfarsit sunt o mare minciuna pentru ca primaria vrea sa cheltuie strictul si minimul necesar cu banii de gaze si subventii pentru caldura pentru ca sa-i ramana bani de panselute, borduri si alte furaciuni, iar asta nu se va schimba chiar daca sistemul va fi in stare perfecta si fac si un cet nou in timp record; pornirea si oprirea termoficarii la 3 zile cu maxima sub 12 sau peste 12 grade, idee din comunism ! este o mare bataie de joc si ne tine in frig vreo 4 luni de zile pe an in fiecare an si chiar si atunci cand se da caldura este atat de anemica incat este tot frig in casa
2
0
Trebuie să îi adăugați și pe cei care nu au apa de 3 zile și nu pot folosi centralele spre exemplu cei din km.5 str.Fantanele. Bătaie de joc.
3
0
Zona DACIA ... NU AVEM APA CALDA DE 3 ZILE !!!
2
0
nu avem apa calda de cand raja a oprit apa rece, din 25 aprilie. si radet se plange ca isi pierde clientii, ca se debranseaza. in loc sa atraga clienti, ii pierde si pe astia existenti
3
0
Nici in Tomis Nord nu avem apa calda de 2 zile,chiar daca la noi nu a fost intrerupta apa rece,cum a fost in alte zone ale orasului.Asa ne-am saturat de opririle astea uneori nejustificate de apa si caldura(cand aveam)!
3
0
si centru, etc vreo jumatate de oras cel putin nu are apa calda; am sunat la termoficare si mi-au spus ca dureaza reincarcarea dupa lucrarile raja anuntate in replica ca terminate de vreo 35 de ore si ar fi sanse de apa calda diseara la 19 cand se termina "reincarcarea" ! minciuni si bataie de joc ca de obicei; mai stam si in frig 16 ore pe zi, dimineata, seara si noaptea cand sta omul acasa; dimineata asta in jur de 7:30 erau 6 grade - asta este temperatura de confort magarilor ?
6
0
Autiștilor, de când RAJA a întrerupt furnizarea apei reci( 25 mai) și până astăzi, constănțenii branșați la RADET, nu au apă caldă, logic pentru toată lumea, mai puțin pentru voi, că dacă nu ai apă nu ai ce încălzi!
5
2
situatie normala la cta, este punctul de vedere al primarului amiral-pensionar de eforie. vin turistii, trebuie sa aiba toate conditiile! oricum, turistii sint oripilati de cum arata orasul, mai ales bucurestenii, spun ca chitac este frate cu nicusor dan. la mai mare, realegeti-l de acum!
4
0
Care caldura Replica? Articolele voastre sunt scrise de boti AI defecti.
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510