REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Mar., 3 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6841
27.4° Constanța Marți, 3 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6841
 

Mai mulți lideri politici și diplomați l-au felicitat pe David Popovici pentru reușita de la Jocurile Olimpice

Mai mulți lideri politici și diplomați l-au felicitat pe David Popovici pentru reușita de la Jocurile Olimpice

A.F. 29 iulie 2024 | 23:38 602

Lideri politici și diplomați s-au grăbit să posteze pe rețelele de socializare mesaje adresate tânărului câștigător al medaliei de aur la proba de 200 de metri liber de la JO 2024. David Popovici, în vârstă de 19 ani a luat medalia de aur pentru România la 200 de metri liber la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.

Mai multi lideri politici si diplomati l-au felicitat pe David Popovici pentru reusita de la Jocurile OlimpiceDavid Popovici

Președintele Klaus Iohannis l-a felicitat pe David pentru performanța extraordinară de la JO de la Paris, subliniind faptul că aduce prima medalie olimpică pentru România la această ediție a Olimpiadei.

„Senzațional! David Popovici - Aur Olimpic! De Ziua Imnului Național, cel mai frumos cadou pe care un român îl poate face nouă tuturor. Este meritul tău și al echipei tale pentru tot efortul depus. Bravo, David!”, a scris premierul Marcel Ciolacu în pagina sa de Facebook.

„Felicitări, David Popovici! Ai scris în această seară istorie pentru România cu aurul la proba de 200 metri liber. Ne-ai făcut, încă o dată, mândri de tine și mândri că suntem români. Ne înclinăm în fața performanței tale!”, scrie președintele Senatului, Nicolae Ciucă, pe Facebook.

La rândul ei, ambasadoarea Statelor Unite la București, Kathleen Kavalec, l-a felicitat pe David: „Super cursa! Felicitări lui David Popovici și lui Luke Hobson!“

„Aur. Felicitări, David! Ai reuşit! Suntem atât de fericiţi pentru medalia ta! Prin tine, România şi-a arătat valoarea sportivă în faţa unor ţări cu mult mai puternice în comparaţie cu noi. Ne-ai dat încredere. Ne-ai dat speranţă. Este poate cea mai importantă medalie de aur de la aceste Jocuri Olimpice. Şi e a ta!'', a scris fostul ministru al Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, pe Facebook.

„Felicitări înotătorului David Popovici pentru extraordinarul titlu olimpic obținut la Paris! Prima medalie de aur a României la aceste Jocuri Olimpice! La cât mai multe, Team Romania!”, este mesajul postat de Ambasada Franței la București, în pagina sa de Facebook.

Mesaje de felicitări pentru David Popovici și de la politicienii constănțeni

„România are campion olimpic la proba de înot 200 de metri liber! Felicitări David Popovici pentru performanță și pentru că inspiri generații!“ a scris pe Facebook viceprimarul Constanței, Ionuț Rusu.

„Chiar de ziua Imnului Național, David Popovici îl face să răsune în fața întregii lumi.  După performanțele incredibile din semifinale, David a devenit campion olimpic în proba de 200 de metri liber. O finală spectaculoasă, pe care cu toții am așteptat-o cu sufletul la gură. La doar 19 ani, "băiatul care înoată repede" continuă să ne uimească pe toți cu performanțele lui extraordinare. Felicitări, David! România e mândră să te aibă!“ a transmis consilierul local municipal, Florin Cocargeanu.

„Știți care este cel mai emoționant moment pentru mine ca membru al Parlamentului României? Acel moment când se ascultă imnul național. Invariabil, am pielea de găină, şi de fiecare dată, emoțiile mă copleșesc. Astăzi este ziua imnului național al României. Și noi, toți românii, am primit cel mai frumos cadou. Mulțumim, David!“, a scris deputata Cristina Rizea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
3841593934
5/49
23163718935
joker
173541444516