REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Mie., 11 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6849
19.4° Constanța Miercuri, 11 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6849
 

Mai nou, copiii fură câini din curți, la Medgidia. Oare de ce? Video

Mai nou, copiii fură câini din curți, la Medgidia. Oare de ce? Video

Andreea VLAICU 11 septembrie 2024 | 00:00 354

Unde sunt părinții?! Într-un incident surprinzător ce a avut loc în Medgidia, trei copii au fost prinși de camerele de supraveghere în timp ce furau doi câini din curtea unei persoane. Incidentul a avut loc într-o zonă rezidențială, în mijlocul zilei.

Mai nou, copiii fura caini din curti, la Medgidia. Oare de ce? Video captură din înregistrarea video

Hoți de mici! Într-un cartier rezidențial din Medgidia, în plină zi, trei copii au furat doi câini dintr-o curte. Aceștia au fost surprinși de camerele de supraveghere apropiindu-se de gard și, cu răbdare și insistență, copiii au reușit să-i tragă pe câini printr-un spațiu dintre barele gardului și să fugă cu ei.

Aceștia au acționat metodic, s-au asigurat că nu sunt văzuți și au reușit să își ducă planul la bun sfârșit. Deși vârsta lor ar putea sugera naivitate, acțiunile lor reflectă o formă de premeditare și de asumare a unor riscuri care, din păcate, nu sunt specifice copilăriei.

Unul dintre câini a fost înapoiat

Totuși, autorii furtului au înapoiat unul dintre cei doi câini, pe nume Luna. Proprietara câinilor a relatat faptul că aceștia s-au întors și au adus-o înapoi acasă. Potrivit spuselor acesteia, copiii au stricat încuietoarea porții pentru a o deschide și a înapoia cățelul. „Nu mă supăr că ați stricat încuietoarea porții, mult mai bine așa decât să o aruncați peste poartă. Însă iertarea este doar pe jumătate, celălalt cățeluș, Kevin, este încă în posesia voastră. Îl așteptăm cu nerăbdare și pe acela”, a spus proprietara.

Mai nou, copiii fura caini din curti, la Medgidia. Oare de ce? Video captură din înregistrarea video

Alo! Unde sunt părinții?!

Incidentul ridică întrebări serioase despre educația și supravegherea, aparent inexistentă, din partea părinților asupra copiilor. Minorii implicați nu au manifestat doar un comportament deviant, ci și o lipsă completă de responsabilitate și empatie. Faptul că au fost dispuși să fure câinii dintr-o curte privată, să vandalizeze proprietatea și să nu aibă nicio frică de repercusiuni indică o problemă gravă de disciplină și de influențe negative. 

Din păcate, acest incident nu este doar despre furtul a doi câini, ci și despre comportamentul minorilor care este nespecific unui copil și poate premedita acțiuni mult mai grave.

Video:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Că -s țigani
2
0
haleala fata mea, crezi ca tin cont ? peste vreo 100-150 de ani cand vor fi majoritari ( ei fac cate 10 p*****i, care puradeii aia 10 fac si ei 10 bucati la vremea lor, de iese un cartier doar din familie ) ne vor manca si pe noi
3
0
Vine acum bairam face de mancare la toti neamurile ca noi estem multi
3
0
Ca sa-i bage la protap, sunt mai gustosi ca mieii. Si prin piata grivitii mai mancai caine fara sa stii
1
1

REPLICA


LOTO

6/49
45392992837
5/49
21611183534
joker
9354533275