REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
21.2° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Maia Morgenstern, cutremurată după ce a aflat că „antrenorul de genii“ a violat un minor

Maia Morgenstern, cutremurată după ce a aflat că „antrenorul de genii“ a violat un minor

Deria ISLEAM 22 iulie 2024 | 00:00 842

Actriţa Maia Morgenstern a reacţionat după ce Kristof Lajos, cunoscut drept „antrenorul de genii”, a fost reţinut sub acuzaţia de viol asupra unui minor, ea afirmând că îi este rău fizic şi remarcând că nu e prima dată când bune sale intenţii, dorinţa de a ajuta, solidaritatea, empatie îi sunt „pur şi simplu terfelite”. Maia Morgenstern, cetățean de onoare al Municipiului Târgu Jiu, a spus ca Lajos Kristof a fost primit în teatrul pe care aceasta îl conduce, Teatrul Evreiesc de Stat, și că i-a stat la dispoziție cu toată încrederea.

Maia Morgenstern, cutremurata dupa ce a aflat ca „antrenorul de genii“ a violat un minor
„Nu ştiu care este adevărul. Nu vreau să răspândesc ştiri false. Dar mi-e rău. Mi-e rău fizic. Nu e prima dată. Nu e prima dată când bune mele intenţii, dorinţa de a ajuta, solidaritatea, empatia, gândul bun..sunt pur şi simplu terfelite, aruncate la gunoi. Mi-e rău”, a scris Maia Morgenstern pe Facebook, distribuin şi linkurile către câteva site-uri care au difuzat ştirea.

Postarea Maiei Morgenstern a fost distribuită şi de regizoarea Chris Simion.

„Dau share la postarea făcută de dna Maia Morgenstern pentru ca e o obligaţie morală să semnalăm astfel de orori, în normele mele morale este o oroare. Violul unui adolescent este o mutilare emoţională şi mentală. Ştiu victime care au trecut prin această traumă în adolescenţă şi chiar dacă au făcut terapie, şi-au asumat-o, şi-au iertat agresorii…nu mai sunt oameni întregi…cineva…într-o zi… le-a luat acest drept. Avocaţi, procurori, judecători…acţionaţi!”, a scris Chris Simion.

Kristof Lajos, prins în flagrant în timp ce viola un minor
Kristof Lajos, cunoscut pentru că descoperea şi pregătea copiii cu abilităţi speciale, supranumit „antrenorul de genii”, a fost prins sâmbătă în flagrant, în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu un minor, într-un apartament din Sectorul 4 al Capitalei.

”Astăzi, 20 iulie 2024, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 26 Poliţie, au prins în flagrant un bărbat, în vârstă de 39 de ani, în timp ce săvârşea o infracţiune de viol asupra unui minor. În fapt, poliţişti din cadrul Secţiei 26 Poliţie, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au prins în flagrant un bărbat în vârstă de 39 de ani, în timp ce ar fi întreţinut relaţii de natură sexuală cu un minor, în vârstă de 14 ani, la o locaţie din Sectorul 4”, a anunţat Poliţia Capitalei.

Bărbatul vizat este Lajos Kristof, cunoscut ca antrenorul de genii pentru copiii abandonaţi. Conform anchetatorilor, el i-a oferit copilului, de-a lungul timpului, sume de bani, bunuri precum haine şi IPhone, s-a apropiat de copil si l-a determinat sa se indepărteze de familie, inoculându-i treptat ideea că familia este nocivă şi devenind astfel persoana de ataşament pentru minor, conform stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365