REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
24.3° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Maia Morgenstern nu mai are acces la Facebook!

Maia Morgenstern nu mai are acces la Facebook!

Valentina CAMARA 29 martie 2023 | 00:00 426

Maia Morgenstern este una dintre cele mai apreciate și iubite actrițe din România, dar nu numai. Celebra actriță a făcut recent un anunț îngrijorător pe rețelele personale de socializare, astfel că a transmis că nu mai are acces la platforma Facebook. Iată ce se întâmplă cu contul de socializare al actriței, dar și cine îi vrea răul!

Maia Morgenstern nu mai are acces la Facebook!

Maia Morgenstern este foarte activă pe rețelele personale de socializare și de fiecare dată când are ocazia împărtășește momentele frumoase, dar și cele mai puțin frumoase din viața ei cu fanii ei de pe Facebook. De această dată, celebra actriță a mărturisit că nu mai are acces la Facebook. Ce se întâmplă cu contul ei în aceste momente și cine îi vrea răul.

Maia Morgenstern nu mai are acces la Facebook

Pe pagina personală de Facebook, Maia Morgenstern a anunțat că a rămas fără cont timp de o oră, după ce pagina i-a fost restricționată. Celebra actriță se întreabă în aceste momente cu ce a greșit.

„Contul meu este restricționat timp de o oră. Cu ce-oi fi greșit?!? Iar?!”, a scris actrița pe pagina sa personală de Facebook.

Actrița a fost hărțuită

De asemenea, în urmă cu doar câteva luni, Maia Morgenstern a mărturisit că a fost hărțuită. Actrița a spus atunci că în momentul în care întâmpină probleme care o afectează foarte tare, ea încearcă să stea departe cât mai mult posibil. Cu atât mai mult, vedeta a susținut că are foarte mare grijă de simțul umorului său.

Ea a anunțat atunci că se confruntă cu depresie din cauza unei persoane, care s-ar fi comportat nu tocmai pe placul ei. Mai mult decât atât, pentru că actrița nu s-a simțit bine, aceasta a rugat respectiva persoană să nu îi invadeze intimitatea, fapt pentru care a vrut să fie lăsată să se liniștească de una singură.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303