REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Maia Morgenstern revine în cinematografe cu filmul „Maşa şi cele 6ase umbre“

Maia Morgenstern revine în cinematografe cu filmul „Maşa şi cele 6ase umbre“

A.F. 17 mai 2024 | 00:00 129

Actriţa Maia Morgenstern revine pe marile ecrane în pelicula "Maşa şi cele 6ase umbre" în regia lui Ciprian Iacob, un film despre bullyingul din şcoli, informează un comunicat.

Maia Morgenstern revine in cinematografe cu filmul „Masa si cele 6ase umbre“Maia Morgenstern

"Maşa şi cele 6ase umbre" continuă povestea emoţionantă a unei mercenare plătite de Mafia Gorda pentru o misiune aparent imposibilă: obţinerea unui stick cu informaţii vitale pentru combaterea maleficilor membri ai acestei organizaţii. Însă, în drumul ei către succes, Maşa se întâlneşte cu Nick, un elev aparent timid de la Central High School, care se luptă cu brutalitatea bullyingului din şcoală şi care are curajul să-şi asume riscuri neaşteptate. Cu un elan surprinzător, Nick decide să se alăture Maşei în lupta împotriva răului, punându-şi în joc anxietatea şi fricile personale pentru o cauză nobilă. Vom fi martorii unei asocieri neobişnuite dintre bine şi rău, între curaj şi teamă, într-o poveste captivantă ce va provoca publicul la reflexie şi la reconsiderarea valorilor personale", potrivit sinopsisului peliculei.

În distribuţia filmului alături de Maia Morgenstern pot fi văzuţi Vlad Baba, Maria Chirinciuc şi Nicolae Pojoga.

"A fost o bucurie şi o sărbătoare să fac parte din echipa filmului 'Maşa şi cele 6ase umbre'. Din primul moment, din clipa în care am fost invitată să fac parte din proiect, m-am bucurat tare mult. Realitatea de pe platourile de filmare a întrecut orice aşteptare. Am întâlnit o echipă de oameni minunaţi. Adevăraţi profesionişti. Tineri pasionaţi şi determinaţi să-şi transforme visul în realitate. Un vis frumos, îndrăzneţ, curajos. (...) 'Maşa şi cele 6ase umbre' a fost o experienţă, artistică şi umană, formidabilă, pentru care sunt profund recunoscătoare. Dorinţa voastră, scopul propus, de a vă adresa tinerilor, de a vorbi, prin intermediul artei filmului, despre probleme, dileme ale unei întregi generaţii este tulburător. Şi, totuşi, atât de adevărat", a declarat Maia Morgenstern, citată în comunicat.

Filmul este o continuare a serialului "6ase", ce a avut un mare succes în mediul online, în care au jucat vedete precum Dan Negru, Mario Fresh, Lino Golden, Bibi sau Cătălin Moroşanu. Echipa de producţie a depus eforturi pentru a crea un univers cinematografic inedit, ce combină acţiunea plină de adrenalină cu momente emoţionante de viaţă, informează realizatorii peliculei.

Pentru fanii filmului organizatorii au pregătit un pre-sale pentru avanpremiera din 6 iunie de la Teatrul de Vară Herăstrău la preţul de 20 de lei, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166