REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
23.4° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Maia Sandu: „Nu candidez la nicio funcție în România!“

Maia Sandu: „Nu candidez la nicio funcție în România!“

A.F. 17 februarie 2023 | 00:00 721

Maia Sandu, președintele Republicii Moldova, susține că nu este interesată să candideze în România pentru o funcție. „Vreau să fie foarte clar: nu candidez la nicio funcție în România. Știu că sunt de cealaltă parte a Prutului români care urmăresc ce facem noi la Chișinău și unii dintre ei apreciază ce facem noi la Chișinău. Suntem tare recunoscători. Noi avem niște sarcini importante aici. Trebuie să rezistăm.

Maia Sandu: „Nu candidez la nicio functie in Romania!“Maia Sandu

Noi trebuie să reușim să ținem Republica Moldova de partea lumii libere. Noi trebuie să reușim să ducem Republica Moldova în UE. Contăm foarte mult pe sprijinul României. În continuare contăm pe sprijinul d-lui președinte, pe sprijinul guvrnului și pe sprijinul tuturor românilor din partea dreaptă a Prutului

Vreau să repet: nu candidez la nicio funcție în România. Dar avem nevoie de sprijinul tuturor partidelor politice din România ca să reușim aici, în Republica Moldova”, a declarat Maia Sandu, la TVR.

Scenariul unei posibile candidaturi a Maiei Sandu la alegerile prezidențiale din România a fost vehiculat în spațiul public, după ce președintele PSD Marcel Ciolacu a răspuns unei întrebări privind o eventuală susținere, împreună cu PNL, a liderului politic moldovean la scrutinul din 2024, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sovietici cu mult kkt !!!
1
0
Ametita asta ne-ar mai trebui.Sa stea la ei acolo ca molovenii ne vad frati doar cand au nevoie. Lasati-i in pace si nu le mai dati nimic.Nu-i mai rascoliti ca nici romanilor nu le place cand ungurii ne fac la fel.Romanilor, chiar nu mai avem in tara oameni capabili si verticali ?
1
1
Aileu, bine ca ne-ai lamurit, acum stam linistiti. Hai sictir in mortii ma-ti de analfabeta. Sa ma cac pe ochii tai de tarfa obosita
2
5
asta ne-ar mai trebui! nu sintem in paguba, il avem pe iohanis.
2
2
de trol bolsevic mwist !
5
1
...sau muia sanda soros
2
10

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436