REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.6° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
19.6° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Maia Sandu cheamă moldovenii la un miting pro-UE

Maia Sandu cheamă moldovenii la un miting pro-UE

A.F. 12 aprilie 2023 | 00:00 779

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a anunțat, într-o declarație de presă către națiune, organizarea unui miting în favoarea drumului european al țării, în opoziție cu „banii murdari” prin care se încearcă destabilizarea statului:

Maia Sandu cheama moldovenii la un miting pro-UEMaia Sandu

- Republica Moldova se află într-un moment de răspântie. Ce se va întâmplă cu copiii noștri depinde de puterea poporului nostru de a spune ce vrem. E decisiv stăm pe aceeași cale și spunem fără ocolișuri vom izbuti.

- Republica Moldova plătește un preț enorm pentru războiul fără sens declanșat de Rusia în Ucraina. Șantajul Kremlinului a dus la creșterea prețurilor la toate produsele și serviciile, viață fiecărui om a devenit mai complicată

- În timpul în care moldovenii muncesc din răsputeri pentru a avea grijă de familiile lor, încă avem persoane în țară noastră care ne amenință cu războiul. Patrioții din instituțiile de forță și-au făcut datoria și și-au respectat jurământul. Un rol mare l-au avut partenerii externi care au spus sunt gata ne protejeze

- Cei care visau destabilizeze R.Moldova a eșuat. Poporul nostru e înțelept și nu a călcat în capcană întinsă de cel murdar. Oameni care și-au vândut țară sunt gata fie satele noastre făcută una cu pământul doar ei revină la putere. O grupare de hoți plătită cu bani murdari și-a pus în plan blocheze calea noastră europeană, drumul nostru spre pace și dezvoltare. Banii murdari finanțează protestele.

- Vă îndemn să ne manifestăm ca popor decizia clară de a fi parte a familiei europene. Vă îndemn să arătăm că unicul stăpân al acestui pământ este poporul Republicii Moldova. Am lansat inițiativa de a convoca la Chișinău o adunare a cetățenilor în care să spunem că suntem europeni și aceasta este calea aleasă de noi. Să se audă vocea noastră, a celor mulți. Adunarea națională Moldova Europeană se va organiza pe 21 mai, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Comentariile alaturate sunt acrise de rusofoni. Rusii se dovedesc a fi o rasa cu mentalitati primitive asiatice.
0
1
multa mwie cu mult kkt !!!
12
2
PRO UE CA SA LUATI MWE
3
12

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436