REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.4° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
30.4° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Mama bărbatului tranșat și îngropat în curtea nașului, găsită omorâtă în casă

Mama bărbatului tranșat și îngropat în curtea nașului, găsită omorâtă în casă

Andreea VLAICU 28 iulie 2024 | 16:26 2153

Un bărbat în vârstă de 64 de ani este bănuit de poliţişti pentru comiterea unor agresiuni asupra a două persoane, după ce o femeie în vârstă de 74 de ani a fost găsită decedată în locuinţă şi fiul acesteia îngropat într-o curte din localitatea Udaţi, comuna Smeeni.

Mama barbatului transat si ingropat in curtea nasului, gasita omorata in casa

 

Ancheta poliţiştilor a demarat în data de 24 iulie, când au descoperit cadavrul unei femei în locuinţa sa, după ce au fost alertaţi de mai mulţi vecini.

"La data de 24 iulie, poliţiştii din Buzău au fost sesizaţi despre faptul că o femeie de 74 de ani, din Smeeni, nu ar mai fi fost văzută de câteva zile la domiciliu. Femeia locuia împreună cu fiul sau de 56 de ani. Imediat după primirea sesizării, la imobilul indicat a fost direcţionată o echipă operativă, care a descoperit cadavrul unei femei, în stare de descompunere, existând posibilitatea să fie al femeii de 74 de ani. Conform procedurii, pentru stabilirea identităţii şi clarificarea împrejurărilor în care a survenit decesul femeii, s-a efectuat necropsia, în urma căreia au reieşit indicii ale exercitării unor violenţe", a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău.

Ulterior, potrivit unor surse din Poliţie, fiul femeii găsită decedată a fost dat dispărut de către fiica sa, în urma cercetărilor continuate de poliţişti fiind descoperit îngropat în curtea unui bărbat, o rudă de-a sa din localitatea Udaţi, comuna Smeeni. Bărbatul fusese văzut ultima dată în urmă cu o săptămâna, la o petrecere.

"De asemenea, poliţiştii au demarat activităţile specifice în vederea depistării fiului femeii. Astfel, sub coordonarea parchetului, au fost continuate investigaţiile şi demersurile procedurale, bărbatul de 56 de ani fiind găsit decedat în curtea locuinţei unui cunoscut, un bărbat de 64 de ani, din Smeeni, fără ca acesta din urmă să fie găsit la domiciliu. În urma administrării materialului probator, poliţiştii din Buzău au stabilit că principalul bănuit de comiterea actelor de agresiune este bărbatul de 64 de ani din Smeeni şi, astăzi, 28 iulie, a fost depistat. Acesta a fost preluat şi condus la sediul poliţiei pentru audieri. În cauză, poliţiştii continuă activităţile procedurale, sub coordonarea parchetului, urmând a se lua măsurile legale, raportat la încadrarea juridică a faptei, conform competenţelor", informează IJP.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău desfăşoară cercetări, iar medicii legişti urmează să efectueze necropsia bărbatului găsit îngropat pentru a stabili cu exactitate cauza decesului, scrie digi24.ro.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce face 60 daca nu ii are deja scapa cu 12 daca e cuminte la inchisoare
0
0
votati aur,ca vom fi bogati!
4
1
DOAMNE...CE VREMURI TRAIM...NU NE MAI FACEM BINE...PENTRU LINISTEA VOASTRA...VOTATI...CIOLANUL...PESDEEEEEEEEEEEEEEEE
7
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436