REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Mama bebelușului omorât în bătaie la Brașov, arestată

Mama bebelușului omorât în bătaie la Brașov, arestată

Virgil STOIAN 5 iulie 2023 | 10:59 3287

Bărbatul acuzat că a omorât în bătaie un bebeluş de 1 an şi 7 luni a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Şi mama copilului a fost reţinută pentru 24 de ore şi ulterior arestată. Vă reamintim că femeia este fiica unui avocat din Constanţa. Ea ar fi fugit cu tânărul de 21 de ani din Braşov şi ar fi practicat prostituţia.

Mama bebelusului omorat in bataie la Brasov, arestata

Parchetul de pe lângă Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov aduce la cunoștința opiniei publice următoarele:

”Prin ordonanța Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov din data de 04.07.2023 s-a dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a inculpatei A.S.A pentru comiterea infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului.

În fapt s-a reținut că inculpata majoră A.S.A. (în vârstă de 26 de ani) și-a neglijat copilul minor M.D.L. de la nașterea acestuia (decembrie 2021) și până la decesul minorului (iulie 2023). Astfel inculpata l-a lăsat de mai multe ori în grija unor rude, nu i-a asigurat o alimentație corespunzătoare (ceea ce a avut drept consecință modificări scheletice și organice), nu i-a asigurat o igienă corespunzătoare (minorul locuind în condiții neigienice, nefiind spălat, purtând haine murdare). De asemenea inculpata A.S.A. a adoptat o atitudine pasivă față de agresiunile la care era supusă victima minoră de către inculpatului P.M., concubinul acesteia, de 21 de ani, care a fost arestat pentru 30 de zile, femeia tolerând violențele la care era supus minorul, neintervenind sau plecând de acasă perioade lungi de timp.

Ca urmare a acțiunilor și inacțiunilor inculpatei A.S.A., victima minoră a suferit multiple hematoame și echimoze, de vechimi diferite, multiple plăgi superficiale de mici dimensiuni la nivelul nasului și pe buza superioară, modificări scheletice și organice ca urmare a unui alimentații necorespunzătoare, toate acestea având drept consecință punerea în primejdie gravă a dezvoltării fizice, intelectuale sau morale a minorului.” au transmis reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov.

Update:

Mama copilului decedat din cauza neglijării şi abuzurilor fizice a fost arestată.

"În baza art. 226 Cod procedura penală, admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov, (...) dispune arestarea preventivă a inculpatei (...), pentru săvârşirea infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului, (...) pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 5 iulie 2023 şi până la data de 3 august 2023, inclusiv. (...) Respinge cererea formulată de inculpată, prin avocat din oficiu, de luare a unei măsuri preventive mai uşoare. (...). Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare", se arată în soluţia postată miercuri pe portalul instanţelor de Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ar trebui lasate libere si omorate ,fara ca cei ce i.ar elimina sa fie pedepsiti! Cum sa omori un copil nevinovat?
5
0
De asa ceva, nici animalele nu fac asa ceva…
7
0
Cine e tatal zdrentei? Dati cu nume si prenume
9
0
p****i-tuata la Brasov cu peste drogat gipsan. Cine-i tacsu avogad ca sa ma duc la el daca e nevoie de ceva.
8
0
Spuneti-ne cine e ta-su si barba-su, avocati de Constanta
12
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016