REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
20.4° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Mama Biancăi Drăgușanu, o nouă intervenție estetică

Mama Biancăi Drăgușanu, o nouă intervenție estetică

Valentina CAMARA 15 martie 2023 | 00:00 714

Mama Biancăi Drăgușanu își dorește ca mama ei să arate impecabil, astfel că cele două au mers în cabinetul medicului estetician. Bianca Drăgușanu este lângă mama ei, Madi Drăgușanu, la fiecare pas, iar aceasta a suferit o nouă intervenție la nivelul feței.

Mama Biancai Dragusanu, o noua interventie estetica

Nu mai este un secret pentru nimeni că Bianca Drăgușanu este adeptă schimbărilor majore, iar frumoasa blondină își dorește de fiecare dată să arate impecabil, însă de această dată mama ei a fost cea care s-a lăsat pe mâna medicului estetician.

Mama Biancăi Drăgușanu, o nouă procedură estetică

Mama Biancăi Drăgușanu a mers alături de fiica ei la medicul estetician pentru a-și face o nouă schimbare la nivelul feței. Madi Drăgușanu a apelat la procedura de injectarea a botoxului în zona ridurilor.

 ''Ce vreau să vă spun este că am o genă foarte frumoasă și mă uit la mama nemachiată acum, deși i-am pus un filtru: ''Ești foarte frumoasă!''. Mama nu bea, nu fumează, nu bea nici cafea, mai are un copil mic de șase ani, Sofia.'', a declarat Bianca Drăgușanu, în cabinetul medicului estetician.

Ce proceduri și-a mai făcut mama Biancăi Drăgușanu

Nu este pentru prima dată când mama Biancăi Drăgușanu apelează la procedurile estetice. Diva își dorește ca mama ei să arate spectaculos, altfel că de fiecare dată o însoțește la medicul estetician pentru câteva schimbări.

''Am de gând să o duc pe mama mea pentru că vreau să-i fac neapărat o consultație pentru că s-ar putea să intervenim cu un lifting facial. Vine vara și trebuie neapărat să-i fac injectări, mai exact botox, acid hialuronic la buze, mezoterapie la mâini'', a declarat Bianca Drăgușanu pe rețelele de socializare, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Niște cordăciuni pișetoase!
0
1

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303