REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.5° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
26.5° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Mama biologică a lui Gheboasă a spus tot! Adevăratul motiv pentru care l-a abandonat pe artist: „Eram umilită”

Mama biologică a lui Gheboasă a spus tot! Adevăratul motiv pentru care l-a abandonat pe artist: „Eram umilită”

Valentina CAMARA 24 februarie 2023 | 00:00 1157

Gheboasă este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți artiști de la noi din țară. Cântărețul s-a remarcat într-un timp destul de scurt și a devenit un fenomen printre tineri. Deși acum are tot ce își dorește, vedeta a avut o copilărie dificilă, întrucât mama sa l-a abandonat la naștere.

Mama biologica a lui Gheboasa a spus tot! Adevaratul motiv pentru care l-a abandonat pe artist: „Eram umilita”

După ce a mărturisit într-un podcast povestea sa de viață, mama lui biologică a făcut publice niște dezvăluiri cutremurătoare. Femeia a povestit care a fost adevăratul motiv pentru care nu l-a putut crește.

Gheboasă a devenit cunoscut într-un timp foarte scurt, piesele sale ajungând în topuri și sunt fredonate de o generație întreagă.

Cu toate acestea, dincolo de viața pe care și-o prezintă pe micile ecrane, cântărețul, într-un moment de sensibilitate și slăbiciune, a povestit despre copilăria sa dificilă și despre momentul în care femeia care i-a dat viață l-a abandonat la naștere.

Auzind cele povestite, mama biologică a lui Gheboasă a făcut publice dezvăluiri cutremurătoare. Femeia a explicat care a fost adevăratul motiv pentru care a trebuit să îl abandoneze pe fiul ei.

Aceasta a mărturisit că a avut un trecut foarte dificil, iar imediat după ce Gheboasă s-a născut, tatăl lui a intrat la închisoare. În acele momente, femeia nu avea posibilitate financiară  de a-l crește și nimeni nu a dorit să o ajute. Mai mult decât atât, cea care i-a dat viață lui Gheboasă a declarat că nu merită să fie judecată de fiul ei, întrucât, în viziunea ei, abandonul a fost singura soluție.

” Am să vă spun tot adevărul și toată situația, pentru că mă învinovățește numai pe mine, ca să știe toată lumea ce viață am avut cu tatăl lui Gabi. Când tatăl tău a plecat la pușcărie și eu te-am născut, pe mine nu m-a primit mama. Fratele meu m-a luat, eu nu le-am lăsat în spital, te-am scos din spital, dar n-am avut posibiltate ca mamă, să te cresc.

Am fost în situații în care eram amărâtă, eram umilită. Am fost cea mai jegoasă femeie, nu mi-e rușine să spun, curgeau păduchii de pe mine de cât de amărâtă eram.

Nu aveam niciun sprijin. Mama mea nu m-a primit cu tine. Când m-au scos din spital, a venit cumnata mea cu fratele meu și am plecat la ei. ”, a transmis mama biologică a lui Gheboasă, într-un videoclip pe pagina sa de TikTok, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303