REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
27.4° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Mama lui Theodor Andrei a răbufnit: „E un tânăr cu problemele și cu sensibilitățile lui

Mama lui Theodor Andrei a răbufnit: „E un tânăr cu problemele și cu sensibilitățile lui

A.F. 19 mai 2023 | 00:00 1271

Simona Andrei, mama reprezentantului României la Eurovision 2023, a sărit în apărarea fiului ei, după momentul pe care Theodor Andrei l-a avut pe scenă. Tânărul artist a fost aspru criticat în mediul online.

Mama lui Theodor Andrei a rabufnit: „E un tanar cu problemele si cu sensibilitatile lui

Theodor Andrei a reprezentat România la Eurovision 2023, concursul organizat la Liverpool, Marea Britanie, cu melodia „D.G.T. (Off and on)”, compusă chiar de el. Prestația tânărului nu a fost pe placul tuturor românilor și a stârnit controverse după ce a urcat pe scenă pe 11 mai.  

A fost prima dată din 1993 și până în prezent când România a primit 0 puncte la Eurovision. Mama artistului a răbufnit și a sărit în apărarea fiului ei, după ce Theodor Andrei a fost extrem de criticat pentru prestația de la Liverpool.

„M-au surprins neplăcut destule comentarii și reacții pe tema Eurovision, în special cele făcute imediat după semifinala în care am fost implicați. Oamenii nu realizează că a fost vorba despre o întreagă echipă, nu doar despre un singur om? Și că el nu poate modifica sau schimba părerea unei echipe. Cum ar fi putut schimba ceva un băiat de 19 ani?! S-a întrebat cineva asta?”, a spus Simona Andrei pentru impact.ro.  

Mama lui Theodor Andrei a rabufnit: „E un tanar cu problemele si cu sensibilitatile lui

Mama artistului, care îi este și impresară, a continuat declarațiile: „Theodor a încercat să mascheze modul în care a primit tot soiul de comentarii, care mai de care mai aparte. Știu că el le-a spus celor din jurul său atunci când a fost întrebat de presă despre cum a traversat acele momente că nu l-au deranjat prea tare. El a încercat să pareze cât mai elegant, dar îmi cunosc copilul și știu că toate astea l-au afectat. Nici nu avea cum altfel, fiindcă e un tânăr cu problemele și cu sensibilitățile lui. Ce m-a surprins foarte, foarte mult a fost maniera în care a fost primit și salutat la Liverpool, inclusiv de către oameni necunoscuți, pe stradă, sau atitudinea mult diferită a românilor, a celor din țară! E o lecție nemeritată”.

Theodor Andrei ar putea să ne surprindă cu o nouă participare la Eurovision, anunță mama lui. Simona Andrei consideră că fiul gestionează foarte bine eșecurile. „Cine îl crede înfrânt pe Theodor se înșală foarte tare. Nu m-ar mira să scornească o nouă prezență la Eurovision, așa cum îl știm. Gestionează bine eșecurile și are puterea de a trece peste ele așa cum puțini dintre noi știm să facem asta. Nu știu însă dacă va mai candida pentru România. Nu ne-ar mira să încerce o soluție cu totul aparte și să concureze pentru o altă țară europeană!”

Câți bani s-au cheltuit pentru mama lui Theodor Andrei, managerul fiului ei

Simona Andrei l-a însoțit pe fiul ei la Liverpool și a făcut parte din delegația României. Au existat cheltuieli semnificative pentru deplasarea delegației României la Liverpool, în perioada 29 aprilie – 14 mai.  

Pentru cele trei persoane care au făcut parte din stafful artistului s-a bugetat suma de 1.300 de euro, reprezentând biletele de avion și asigurările de călătorie. Dansatoarea care a apărut pe scena de la Eurovision 2023 alături de Theodor Andrei, Diana, este chiar iubita tânărului artist.

Mama lui Theodor Andrei a rabufnit: „E un tanar cu problemele si cu sensibilitatile lui

Pe lângă diurna angajaților și biletele de avion, pentru cazarea la Liverpool, TVR a primit din partea EBU mai multe recomandări hoteliere, iar reprezentanții SRTv au comunicat trei opțiuni de hoteluri și necesarul de camere pentru cazarea a 11 persoane în perioada 29 aprilie – 14 mai. Suma totală pentru plata cazării a fost, așadar, de aproximativ 23.500 de euro.

România a primit 0 puncte la Eurovision

După afișarea clasamentului final pe eurovisionworld.com s-a aflat că România s-a clasat pe ultimul loc, alături de San Marino, cu zero puncte în cea de-a doua semifinală. Acestea sunt singurele țări de anul acesta cu punctaj zero. Malta s-a clasat pe ultimul loc în prima semifinală, însă a reușit să obțină 3 puncte.  

Este prima dată când România obține zero puncte la Eurovision. Chiar dacă nici în alți ani reprezentanții noștri nu au trecut de semifinală, ei au reușit să obțină totuși câteva puncte. În acest an, România a fost considerată cea mai slabă țară de la Eurovision 2023, scrie Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ti-ar prossttul al dracului.sa imi bag carbasanul in sensibilitatea lui de fatalau.
1
0
Rusine. Imitatie de barbat . De mama ce sa mai spun .
2
0
ACEST INDIVID REPREZINTA EXACT POPULATIA ACTUALA A RROMANICAI SI NU U U U U POPORUL ROMAN......................cel mai p*****l personaj existent pe mapamond INCONSTIENT DE FACATURA DE BARBAT CARE ESTE......................
2
0
pai mai mama baiatul tau este baiat??? ce mama dracului poarta-l ca un BARBAT ceea ce vedeti la vedetele de peste mari aia probabil au de ce sa-si permita AROGANTE dar el ce ??? voce ioc prezenta ioc ma mir cum a fost ales sa reprezinte ROMANIA
3
0
Doamna, ati crescut un clopotar. Mie mi-ar fi rusine sa mai apar in public sau in mediul online dupa tot circul creat. Tineti-va odrasla acasa.
3
0
La 0 puncte ăsta incă apare în presă Cine la trimis acolo sânt oameni de 0 Poate o fi bun la plantat copaci in parc la muzică e ca o placă zgâriată cand se asculta muzica in anii 80
6
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768