REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
21.4° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Mama şi sora lui Mariah Carey au murit în aceeaşi zi

Mama şi sora lui Mariah Carey au murit în aceeaşi zi

Deria ISLEAM 27 august 2024 | 08:20 904

Mama lui Mariah Carey, Patricia, şi sora cântăreței, Alison, au murit în aceeaşi zi, în weekend, a anunţat cântăreaţa americană într-o declaraţie.

Mama si sora lui Mariah Carey au murit in aceeasi zi

„Inima mea este frântă de faptul că mi-am pierdut mama în acest weekend”, a declarat Mariah Carey luni, potrivit News.ro.

„Din păcate, într-o întorsătură tragică a evenimentelor, sora mea şi-a pierdut viaţa în aceeaşi zi”.

Cântăreaţa câştigătoare a premiului Grammy a spus că se simte binecuvântată că a petrecut timp cu mama ei în săptămâna dinaintea morţii sale şi a cerut intimitate.

Nu au fost publicate alte detalii cu privire la cauzele decesului.

Relație dificilă cu mama ei

Patricia, în vârstă de 87 de ani, a fost cântăreaţă de operă şi antrenoare vocală de origine irlandezo-americană.

În cartea de memorii a lui Carey din 2020, „The Meaning of Mariah Carey”, cântăreaţa câştigătoare a cinci premii Grammy şi-a detaliat relaţia complicată cu mama sa, spunând că aceasta i-a provocat „atât de multă durere şi confuzie”.

Carey, în vârstă de 55 de ani, a declarat că între ele a apărut competiţia. Gelozia profesională „vine cu teritoriul succesului, dar când persoana este mama ta şi gelozia este dezvăluită la o vârstă atât de fragedă, este deosebit de dureros”, a adăugat ea.

Dar ea a vorbit, de asemenea, despre dragostea profundă pe care a avut-o pentru mama ei, scriind în dedicaţie: „Pentru Pat, mama mea, care, prin toate acestea, cred că a făcut tot ce a putut mai bine. Te voi iubi cât de mult voi putea, întotdeauna”.

Într-un interviu acordat lui Gayle King în 2022, cântăreaţa a declarat că a fost „cu siguranţă” afectată de criticile mamei sale când era mică, conform digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365