REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Sâm., 24 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6831
22.4° Constanța Sâmbătă, 24 August 2024 Anul XX Nr. 6831
 

Mâncarea elevilor din Cumpăna va fi asigurată de frații Stere de la Medgaz SRL

Mâncarea elevilor din Cumpăna va fi asigurată de frații Stere de la Medgaz SRL

Ricardo DRAGOMIR 24 august 2024 | 00:00 297

Tranzacție surprinzătoare la Cumpăna! Societatea Medgaz, specializată în comerțul cu transportul combustibililor solizi, lichizi și gazoși, a pus mâna pe un contract de la Primăria Cumpăna de peste 1 milion de lei. Societatea va asigura serviciile de catering destinate elevilor, în număr de 1.300, Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu“ Cumpăna. Patronii Mișu Stere și Daralaiani Stere dețin numeroase societăți, însă niciuna nu are legătură cu asigurarea meselor în instituții educaționale.

Mancarea elevilor din Cumpana va fi asigurata de fratii Stere de la Medgaz SRL

Primăria Cumpăna a atribuit un contract de 1.145.690  de lei, de prestare a serviciilor de catering, sub programul național „Masă Sănătoasă“, societății Medgaz. Acest contract ridică multe semne de întrebare cu privire la competența și experiența companiei în domeniul alimentar, având în vedere că activitatea sa principală este legată de combustibili. Cum poate o firmă cu un profil atât de diferit să asigure standardele necesare pentru serviciile de catering?

Mancarea elevilor din Cumpana va fi asigurata de fratii Stere de la Medgaz SRLliceul din Cumpăna

Daralaiani Stere deține hotelul Scala din Mamaia

Partenerii firmei sunt frații Mișu Stere și Daralaiani Stere mai au și alte afaceri pe litoral. Spre exemplu, Daralaiani Stere este asociat în firma Darmel Tour 2002, alături de Mela Panait, în baza căreia funcționează hotelul Scala din Mamaia. Afaceristul mai deține și Ianis Gas, care se ocupă cu extracția pietrișului si nisipului; extracția argilei și caolinului. Același Daralaiani Stere mai deține și firma Eolian Med SRL, cu sediul în Medgidia, care se ocupă de producția energiei electrice. Anul trecut frații Stere au pus bazele altei firme, Naked Sheep Bio SRL, cu sediul în Medgidia, ce are domeniul de activitate fabricarea îngrășămintelor și produselor azotoase.

Frații Stere vor bloc în zona Boema

În urmă cu câțiva ani, frații Stere, prin firma lor Medgaz SRL, intenționau să ridice un bloc în zona Boema. Terenul a fost cumpărat de la părinții lui Claudiu Palaz.

Mancarea elevilor din Cumpana va fi asigurata de fratii Stere de la Medgaz SRL

Cum au ajuns cei din urmă în posesia terenului, un aspect pus sub semnul întrebării. Asociația de proprietari nr 47 s-a luptat să se constate că terenul în suprafață de 506 mp situat în Constanța, bulevardul Tomis, intersecția cu strada Suceava, este spațiu verde, în speranța că vor reuși blocarea edificării imobilului cu 6 etaje, propus de investitor. Asociația este constituită la nivelul blocului M1, limitrof terenului aflat în proprietatea investitorului. Locuitorii din zonă au constatat că au fost inițiate lucrări de deviere a rețelelor de conducte de pe o suprafață de teren aflată în imediata apropiere a blocului M1.

Revenind la contractul de la Cumpăna, rămâne de văzut cum și în ce condiții va pregăti masa elevilor firma care se ocupă cu produse petroliere. Sau, cine știe, poate va subcontracta o altă firmă specializată.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
214037925
5/49
372636251514
joker
30261362913