REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
21.2° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Manchester City învinsă de Celtic Glasgow în primul amical al verii disputat în SUA

Manchester City învinsă de Celtic Glasgow în primul amical al verii disputat în SUA

A.F. 25 iulie 2024 | 00:00 325

Campioana din Premier League, Manchester City, a pierdut marți noaptea cu 4-3 în fața campioanei din Premiership-ul scoțian, Celtic Glasgow, un meci amical jucat în Chapel Hill, Carolina de Nord, în cadrul unui turneu de pre-sezon disputat în SUA.

Manchester City invinsa de Celtic Glasgow in primul amical al verii disputat in SUA

Nicolas Kuhn a marcat primul, pentru scoțieni, iar Oscar Bobb a egalat peste 20 de minute. Doar trei minute mai târziu, Kuhn a readus Celtic în avantaj, iar Kyogo Furuhashi a adăugat încă un gol înainte de pauză pentru ca Celtic să conducă cu 3-1.

În repriza a doua, City a egalat din nou, după golurile lui Maximo Perrone și Erling Haaland, însă Luis Palma a închis tabela în minutul 68, pentru a confirma victoria lui Celtic.

Managerul Manchester City, Pep Guardiola, care a folosit 14 absolvenți de academie, a declarat că au existat aspecte pozitive de luat din înfrângere.

„Am văzut multe lucruri bune de la jucătorii noi și vechi", a spus Guardiola. „Nu a fost ușor, avem jucători seniori în față și în spate patru opt sau nouă care sunt atât de tineri. Este dificil într-un departament când atât de mulți sunt tineri, dar multe lucruri bune, Oscar [Bobb] și Rico [Lewis] întotdeauna la un nivel înalt.

„Multe lucruri pe care le-am văzut au fost frumoase. Ne-am creat ocazii, dar ei sunt atât de buni cu ritmul și calitatea pe care le au. Trebuie să trăiești aceste situații în pre-sezon și o vom face de aici", a mai spus Guardiola, citat de BBC Sport, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365