REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
20.4° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Manchester United, umilită pe teren propriu de Liverpool, cu 0-3

Manchester United, umilită pe teren propriu de Liverpool, cu 0-3

Virgil STOIAN 1 septembrie 2024 | 19:39 549

Derby-ul Manchester United – Liverpool este primul meci pe care “cormoranii“ l-au disputat fără Jurgen Klopp pe bancă, după nu mai puțin de nouă ani! Germanul i-a lăsat locul lui Arne Slot în această vară, iar olandezul a debutat cu două victorii în Premier League. Conaționalul său, Erik ten Hag, are parte de un nou start complicat de sezon.

Manchester United, umilita pe teren propriu de Liverpool, cu 0-3


LIVE UPDATE: Manchester United – Liverpool 0-3 (Luis Diaz 35, 42, Salah 56)

Min. 56 – GOOOL Liverpool!!! Mac Allister îu ”fură” balonul lui Mainoo la mijlocul terenului, îi pasează lui Szoboszlai, care dă drumul repede pentru Salah și egipteanul punctează cu un șut la scurt.

Min. 42 – GOOOL Liverpool!!! Casemiro mai pierde o minge în propriul teren, Luis Diaz combină cu Salah și majorează diferența cu un șut sec din interiorul careului.

Min. 35 – GOOOL Liverpool!!! Casemiro dă o pasă greșită în jumătatea proprie, Gravenberch îl pune în cursă pe Salah, care centrează perfect și Luis Diaz înscrie cu o lovitură de cap.

Min. 6 – Alexander-Arnold înscrie după o fază construită excelent de ”cormorani”, dar reușita este anulată după intervenția VAR pentru o poziție de ofsaid a lui Salah.

Min. 1 – Start în derby-ul de pe Old Trafford, în care Manchester United, viitoarea adversară a celor de la FCSB în Europa League, dă piept cu Liverpool.

Echipele de start la meciul Manchester United – Liverpool

Manchester United: Onana – Mazraoui, De Ligt, Martinez, Dalot – Casemiro – Mainoo – Garnacho, Bruno Fernandes, Rashford – Zirkzee. Rezerve: Bayindir, Heaton – Antony, Collyer, Diallo, Eriksen, Evans, Maguire, Wheatley. Antrenor: Erik ten Hag.

Liverpool: Alisson – Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson – Gravenberch, Mac Allister – Salah, Szoboszlai, Luis Diaz – Diogo Jota. Rezerve: Kelleher – Bradley, Elliott, Endo, Gakpo, Gomez, Nunez, Quansah, Tsimikas. Antrenor: Arne Slot.

Derby-ul de pe Old Trafford este meciul care încheie etapa a treia din Premier League. În primele două runde, “diavolii“ au arătat foarte rău, în ciuda victoriei din meciul inaugural, 1-0 contra lui Fulham. Manchester United a fost învinsă în prelungiri de Brighton, în deplasare, astfel că mulți dintre fani nu sunt convinși că ten Hag va confirma că a meritat încrederea acordată în această vară, când a fost păstrat ca manager.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365