REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
26.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Manechinul român Andre Bîrleanu, care şi-ar fi abuzat sexual şi sechestrat iubita, a fost eliberat

Manechinul român Andre Bîrleanu, care şi-ar fi abuzat sexual şi sechestrat iubita, a fost eliberat

A.F. 16 iulie 2024 | 00:00 2195

Manechinul Andre Bîrleanu, pe numele său adevărat Vivien Adrian Bîrleanu, acuzat că şi-ar fi abuzat sexual fosta iubită şi ar fi sechestrat-o într-un apartament din Bucureşti la finalul lunii septembrie, a fost eliberat.

Manechinul roman Andre Birleanu, care si-ar fi abuzat sexual si sechestrat iubita, a fost eliberatAndre Bîrleanu

Judecătorii au decis plasarea lui în arest la domiciliu, după ce manechinul a reușit să îi convingă pe magistrați să îi înlocuiască măsura arestului preventiv.

Andre Bîrleanu trebuie să respecte mai multe obligații pe care le are, neavând voie să părăsească imobilul în care locuiește, iar în cazul în care o face trebuie să aducă la cunoștința procurorului și a polițiștilor desemnați cu supravegherea sa, motivul deplasării.

Acuzațiile grave care i se aduc: viol și lipsire de libertate

Totul s-a întâmplat, potrivit procurorilor, într-un bloc situat în apropierea Poliției Capitalei. Bărbatul i-a cerut fostei sale partenere de viață să urce în locuința lui, însă femeia a refuzat, având în vedere că cei doi se despărțiseră.  Potrivit anchetatorilor, el a luat-o la bătaie şi a urcat-o cu forţa în apartament, unde a continuat să o lovească.

De asemenea, femeia ar fi fost violată și ținută cu forța în casă. A doua zi, după ce a scăpat din apartament, ea a mers direct la Poliţie şi a depus o plângere împotriva lui Andre Bîrleanu.

Fosta sa iubită a mers și la Medicina Legală, unde şi-a scos un certificat medico-legal în care medicii legişti au concluzionat că rănile suferite necesită 4-5 zile de îngrijiri medicale.

Manechinul neagă acuzațiile

Bărbatul susține că sunt minciuni ale fostei sale partenere de viață. Bîrleanu nu este la prima abatere de acest gen. În 2022, au existat mai multe dispute cu fosta sa iubită, o tânără din Republica Moldova, la rândul ei model de talie mondială. Ea a cerut atunci şi a obţinut un ordin de protecţie împotriva românului, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo nea Popescu!! Seful MANEKYNELOR !! POPESKU MANEKYNU
0
0
MANECHIN...SAU ...K...KAT IN PLOAIE...DE UNDE AU MAI APARUT SI JEGOSII ASTIA??? MANECHIN...PADUCHE OBOSIT..
8
0
Ce muian de muncitor necalificat are shaul...
5
0
tramvai umblator
3
0
TOATE LEPRELE AU DEVENIT...MANECHINI...CE DRACU MAI ESTE SI ASTA ???DACA-I MANECHIN SA-L PUI IN LANUL CU PORUMB SA SPERIE CIORILE SI HOTII DE....IA PORMBUL NEAMULE...
20
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510