REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.9° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
20.9° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Manechinul traficant de femei, care l-a bătut pe Gabi Stan, cu un picior în pușcărie, dar de negăsit

Manechinul traficant de femei, care l-a bătut pe Gabi Stan, cu un picior în pușcărie, dar de negăsit

Mirela PASCAL 3 aprilie 2023 | 00:00 20249

În timp ce Meshah Suhaib Abdel Naser se dă dispărut…cine știe prin ce țări exotice, magistrații nu reușesc să se pună de acord dacă să-l condamne sau nu pentru trafic de persoane. Pronunțarea în dosar a fost amânată de mai multe ori, ultimul termen fiind stabilit pentru 12 aprilie, înainte de Paște. Suhaib este aceeași persoană care s-a bătut cu fostul viceprimar al Constanța, Gabi Stan, pe o plajă de fițe din Mamaia, din pricina unei fete.

Manechinul traficant de femei, care l-a batut pe Gabi Stan, cu un picior in puscarie, dar de negasit

Menechinul interlop Meshah Suhaib Abdel Naser e acuzat de procurori că ar fi recrutat tinere pe care le-ar fi obligat-o să practice prostituția. Totul ar fi ieșit la iveală în 8 aprilie 2019, când – după ce ar fi fost agresată fizic și amenințată cu un cuțit de către Suhaib – una din tinere a reușit să fugă din apartamentul în care ar fi fost sechestrată. La scurt timp după fuga tinerei, polițiștii de la crimă organizată au descins în locuința din Ilfov a fostului concurent de la ”Burlăcița”, iar tânărul a fost dus la audieri la sediul DIICOT Brașov. Fostul concurent de la ”Burlăcița”  a fost trimis în judecată în 2019, iar pe 12 aprilie, magistrații s-ar putea pronunța în dosar. Asta după ce, inițial, au amânat pronunțarea de mai multe ori.

Manechinul traficant de femei, care l-a batut pe Gabi Stan, cu un picior in puscarie, dar de negasit

Se dă dispărut

În urmă cu câteva lunii, acesta a ajuns, din nou, în fața instanței, fiindu-i înlocuit controlul judiciar cu arestul preventiv, pentru că n-ar fi respectat măsurile impuse. Numai că, manechinul este de negăsit, părinții lui semnalând dispariția. În timp ce părinții lui Suhaib Meshah cred că acesta ar fi fost răpit, Poliția Română l-a dat în urmărire generală, la rubrica „Most Wanted”, existând informații că s-ar ascunde pe teritoriul Republicii Moldova sau chiar în Ucraina.

Manechinul traficant de femei, care l-a batut pe Gabi Stan, cu un picior in puscarie, dar de negasit

În paralel, manechinul a mai fost trimis în judecată și pentru evaziune fiscală. Făce aparte dintr-o grupare care efectua achiziţii intracomunitare şi importuri din state ne-membre UE, utilizând societăţi comerciale interpuse, pentru sustragerea realilor beneficiari de la plata TVA şi a impozitului pe profit. Cele mai multe capete de acuzare au fost formulate faţă de Ioana Raluca Mironescu, inspector în cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală – Direcţia Generală de Administrare Mari Contribuabili.

Suhaib, legături cu Gabi Stan

Manechinul traficant de femei, care l-a batut pe Gabi Stan, cu un picior in puscarie, dar de negasitSuhaib, lovit

În 2016, Gabriel Marius Stan, fostul viceprimar al Constanței, și Suhaib, fost pretendent la inima Danielei Crudu în emisiunea ”Burlacul”, au fost protagoniștii unui eveniment desprins parcă din filmele de la Hollywood. Mai exact, între ei a avut loc un episod violent, conturat, de unul ca fiind extrem, iar de celălalt ca fiind... ”ca între bărbați”. Din cauza unei domnișoare, fostul viceprimar, alături de alți amici de-ai săi, l-au cotonogit bine de pe o plajă de fițe din Mamaia. De atunci, nimic nu s-a mai auzit pe subiect, nici în instanță nu au mai ajuns.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E grea limba romana.
0
1
De ce nu se mai foloseste cuvantul proxenet pentru ca asta pare a fi ? mie mi se pare ca din ipocrizie; traficant este unul care duce ceva dintr-un loc in altul dar el se pare ca le constrangea si exploata in bucuresti - ilfov de unde era si el, iar fetele erau probabil din apropiere, deci nu trafica nimic; dexul vorbeste la traficant numai de produse cu grad ridicat de periculozitate droguri si arme; fetele obligate sa se prostitueze nu prezinta nici un grad de periculozitate decat din punct de vedere medical; dupa criteriul asta toate spitalele sunt conduse de traficanti pentru ca nosocomialele omoara o multime de oameni in fiecare an
7
0
Cretinoidul pitic, Gabi Stan, nu e in stare sa bata pe cineva, hai sa fim seriosi.
8
2
Noi tinerii muncim pe salarii de mizerie de 3000 ron ca sa va platim pensiile nesimtite de 20000 de ton pe luna… Si voi tot furati si luati spagi grase. Din calcul reiese ca de la 45 de ani de cand va pensionati carati milioane de euro…
19
2

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166