REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.8° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
21.8° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Manelist celebru, reținut după ce a bătut și jefuit un tânăr, în plină stradă. Video

Manelist celebru, reținut după ce a bătut și jefuit un tânăr, în plină stradă. Video

Ana Maria LIPAN 16 iunie 2023 | 11:32 5203

Manelistul Babi Minune în vârstă de 26 de ani a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce s-a năpustit asupra unui prieten luându-i telefonul mobilul cu forța, după care l-a lovit peste față cu cotul. 

Manelist celebru, retinut dupa ce a batut si jefuit un tanar, in plina strada. Video

Potrivit unor surse, cei doi erau prieteni și aflau sub influența alcoolului. În imagini se poate observa că în timp ce Babi Minune discuta cu prietenul său, încercând de mai multe ori să-i ia telefonul din mână, manelistul s-a năpustit asupra lui, i-a luat mobilul cu forța și l-a lovit peste față cu cotul.

Babi Minune şi-a tâlhărit un prieten

Polițiștii din Capitală au reținut un bărbat de 26 de ani față de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

„La data de 14 iunie  2023, poliţiștii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secția 19 Poliție au pus în aplicare un mandat de aducere, emis pe numele unui bărbat, în vârstă de 26 de ani, față de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. În fapt, la data de 30 mai 2023, Secția 19 Poliție a fost sesizată, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în urmă cu o zi, în jurul orei 22.30, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 5, un bărbat l-ar fi deposedat, prin violență, de telefonul mobil”, potrivit Poliția Capitalei.

Manelistul a fost condus la audieri, în baza mandatului de aducere emis pe numele său

După incident, Babi Minune a fost găsit la o adresă din Sectorul 5 și condus la audieri, în baza mandatului de aducere emis pe numele său. El a fost reținut pentru 24 de ore, magistrații dispunând față de acesta măsura controlului judiciar.

Video:

„Cercetările sunt continuate de către Secția 19 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se arată în comunicatul emis de Poliția Capitalei, potrivit evz.ro. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Atentie,c****a analfabeta in libertate.Bagati o in colivie unde ii este locul.
1
0
Cine plua mea e si asta?
6
0
Problema este ca numai sunt băieții care erau mai acum vreo 10-15 ani!sunteți toți niște p***e pensate care vă ceartă lăutari !RUȘINE și vouă cu ziarul ăsta care-i faceți importanți pe toți cerșetori !!
6
0
Au ajuns toți lăutari care cântau de sub mesele băieților și din copaci să se dea importanți!! Vă umflați interlopi fără fapte ce sunteți! șmecheri de hârtie igienică care la primul sciupat va vindecati de golanie!!
5
1
Cică "celebru" pai voi ăștia care scrieți de cioorile astea borate ii "umflați ".Un fomist celebru poate e tiigganu ala
6
1
Interziceți manelele! Sunt factor de intoxicare al creierului și involuție psihica.
17
0
Un jeg
15
0
la săpun , v-an gura de c***i!!!!
18
0
Podcast „Justitia reala din Romania” Despre dosarul Revoluției 3 #revolutia #euiesinstrada #carlsonderomania #carlsontucker #eusunthaiduculmarius Vicentiu Marius Coltuc #podcast
1
4
Toate bahnitele sunt manelisti celebri?
24
0
La sapun cu el....
20
0
La canal dacă l Duceați vreo 2 ani la săpat și carat piatra nu mai vedeai picior de smekeros manelist cocalar , așa bine le făcea Ceaușescu știa el ce știa
29
1
Tiganu tot t***n rămâne
36
0
c****a tot c****a ramane..fapte ca in tinerete...asa ca Inchis!
22
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768