REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
26.4° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Maneliștii din Constanța s-au întors la "cântările" din cimitire! Video

Maneliștii din Constanța s-au întors la "cântările" din cimitire! Video

Replica API 3 aprilie 2022 | 22:42 7280

Ionuț de la Constanța a fost surprins în toiul nopții într-un cimitir de la malul mării. Manelistul a făcut show, împreună cu o gașcă de prieteni, la capetele mormintelor, răsunând în tot cimitirul ritmuri lăutărești. Modul în care artistul se distrează nu a fost pe placut multora dintre urmăritorii săi de pe rețelele de socializare. Privitorii l-au catalogat ca fiind imatur și lipsit de moralitate.

Ionuț de la Constanța

Umorul care îi caracterizează pe unii artiști atrage păreri pro și contra. Manelistul Ionuț de la Constanța, doritor nevoie mare de a ieși în evidență, s-a gândit să le arate fanilor cât de ”amuzant” poate să fie. Cântărețul și-a strâns gașca de prieteni și a dat buzna, în toiul nopții, într-un cimitir de la malul mării.

Ce altceva să facă acolo la ore târzii, decât să le arate fanilor ce activități interesante are el. Manelistul și-a filmat unul dintre prieteni cum își demonstra talentul, cântând la morminte.

Circarii au cântat și s-au amuzat minute bune în fața crucilor, răsunând în tot cimitirul ritmuri lăutărești.

Mândru de ”actul artistic” al prietenului său, manelistul a ținut morțiș să importalizeze mometul pentru a împărtăși cu urmăritorii săi marea realizare. Însă, întreaga scenă nu a fost pe placul tuturor. Mulți privitori s-au artătat deranjați de inițiativa artistului și l-au etichetat pe acesta ca fiind imatur și lipsit de moralitate.

Ionuț de la Constanța

Constănțeanul, cu numele de scenă de Ionuț de la Constanța, a ajuns cunoscut în țară după ce și-a făcut apariția în diverse piese muzicale alături de nume ca Florin Salam, Costel Biju și alți artiști din lumea maneliștilor.

Cum au gustat pensionarii constănțeni isprava manelistului

Așa ceva nu se face. Este bătaie de joc la adresa răposaților. Baiatul acesta nu are altă ocupație? Înțeleg că noile generații sunt foarte diferite de felul cum am fost noi educați, dar chiar și în timpurile acestea așa ceva nu este de lăudat”, a declarant pentru Replica, M.P., o pensionară din Constanța.

Circul și panarama îi caracterizează pe unii. Felicitări, mare realizare”, a declarant un bătrân constănțean, ironizând acțiunea manelistului.

Video:

Maria ONICĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Canta la morminte baga si pe ema la morti in afara merge banda
0
0
ma dava n kkt de aici , injurati era o provocare , aia care fur si se pisa pe mormante numai sariti asa , nici macar nu canta el , astia care injurati sa ma pis pe familia voastra
0
0
ONTUTA SPER SA AJUNGI ACOLO!
0
0
cwrvele replica au foame mare!!
0
0
Sa muriti bagav-as pamant in gura de cacatii dracu ! Sa ma cac pe voi !
0
0
Ce lachei.. Ciutani cacaciosi
1
0
And stupid man
1
0
cocalari....
1
1
Smecheri ca pateul in caldura
3
0
javre umane , rebuturile societatii
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768