REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 27 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6865
16.4° Constanța Vineri, 27 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6865
 

Maneliștii Florin Salam și Nicolae Guță pregătesc grătarele în cinstea condamnării clanului Duduianu

Maneliștii Florin Salam și Nicolae Guță pregătesc grătarele în cinstea condamnării clanului Duduianu

Mariana MURAT 19 septembrie 2024 | 00:00 53202

Florin Dudianu, zis Anaser, este acum cel mai influent membru al clanului Duduianu, după moartea liderului grupării, Emi Pian. A intrat sub lumina reflectoarelor lumii interlope, după ce în anul 2022 a jefuit și șantajat mai mulți cântăreți de manele, printre care Florin Salam și Nicolae Guță. Timpul a trecut, iar Anaser urmează să-și afle sentința definitivă, pe 26 septembrie 2024. Motiv de sărbătoare pentru cântăreții de manele care, mai mult ca sigur, vor pregăti grătarele în cinstea condamnării definitive a lui Duduianu. Reamintim că pe fond, la Judecătoria Sectorului 1 București, a fost condamnat la 11 ani 4 luni şi 717 zile.

Manelistii Florin Salam si Nicolae Guta pregatesc gratarele in cinstea condamnarii clanului DuduianuNicolae Guță, Florin Salam

Știut în lumea interlopă sub numele de Anaser, Florin Duduianu a devenit cunoscut de publicul larg după ce procurorii DIICOT au deschis așa-numitul dosar al „maneliștilor”, în care acesta era acuzat, împreună cu mai multe persoane, că i-ar fi extorcat pe mai mulți lăutari celebri. Ulterior, Anaser a dispărut fără urmă, motiv pentru care instanța a emis pe numele său un mandat de arestare în lipsă.

Manelistii Florin Salam si Nicolae Guta pregatesc gratarele in cinstea condamnarii clanului DuduianuFlorin Salam

În tot acest timp, pe când Poliția Română nu a reușit să dea de urmele lui, Anaser își făcea de cap în Statele Unite, unde spre ghinionul lui, a fost acuzat, alături de alţi 47 de români, că a furat sute de mii de dolari de pe cardurile sociale ale familiilor sărace din California.

Manelistii Florin Salam si Nicolae Guta pregatesc gratarele in cinstea condamnarii clanului DuduianuFlorin Duduianu și Florin Salam

Mai exact, Florin Duduianu și oamenii săi instalau la casele de marcat din magazine aparate care copiau datele personale de pe cardurile sociale alimentate de autorități cu aproape 1.000 de dolari în fiecare lună. Cardurile erau acordate americanilor cu venituri mici, dar deveneau o sursă de venituri pentru interlopii români. Aceștia le clonau și le foloseau ca să cumpere alimente pe care le vindeau și făceau profit.

Manelistii Florin Salam si Nicolae Guta pregatesc gratarele in cinstea condamnarii clanului Duduianu

Victimele erau în general mame singure care nu-și dădeau seama de lipsa banilor decât în momentul în care mergeau la cumpărături. Acesta a fost prins în luna august a anului trecut, chiar în timp ce scotea bani de la bancomat de pe cardurile sociale pe care le-a clonat. Întâmplarea a făcut să fie văzut la un ATM din sudul Californiei de un echipaj de poliţie care se afla chiar într-o misiune de combatere a fraudei bancare. Ulterior în urma investigațiilor, interlopul a recunoscut totul, riscând ani grei de închisoare pentru fraudă bancară și în California. La finele anului 2023, a fost reținut de autoritățile din Los Angeles, ulterior a fost arestat, însă din ianuarie 2024 nu se mai știe nimic de temutul interlop.

Manelistii Florin Salam si Nicolae Guta pregatesc gratarele in cinstea condamnarii clanului Duduianu

În paralel, și judecătorii români se pregătesc să dea lovitura finală. Anaser așteaptă, oriunde ar fi el în acest moment, hotărârea definitivă în dosarul de șantaj aflat pe rolul Curții de Apel București. Judecătorii ar putea da sentința finală 26.09.2024. Reamintim că pe fond, Judecătoria Sectorului 1 București l-a condamnat la 11 ani 4 luni şi 717 zile.

Reamintim, de asemenea, că membrii clanului Duduianu sunt acuzați ca ar fi tâlhărit mai mulți maneliști și le-ar fi luat banii câștigați de aceștia la diverse evenimente, ori i-ar fi șantajat să cânte pe gratis la petrecerile lor. Au fost și cazuri in care, interlopii îi chemau pe maneliști să le cânte la chefuri, le aruncau bani pentru a se lauda, iar la final le luau banii înapoi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
toate cio-ri-le jegoa-se din tara asta, la zdup cu ele. mai trimiteti si la bulgari daca nu e loc în r*mânia. eradicati cio-ri-le ca numai jaf face ra-sa lor !!
9
0
Este grea matematica!
1
0
Cei din domeniu că dacă ar vrea cei doi să lălăie împreună,ar ieși cel mai tare cuplu.Dar nu vor.Iubitorii de gen deja căutau un nume nou pentru eventuala asociere.Salamul guță sau guță salamul.În rest, toate bune în lumea ceea.
2
1
11 ani 4 luni si 717 zile ? 717 zile ? Nu era mai simplu 13 ani 3 luni si 17 zile ?
11
1
Comentariile la Shoshoaca si implicit la partidul S.O.S. au fost oprite caci acolo se spuneau adevaruri atat de clare ca nici cei inraitzi shoshocari nu aveau cum sa le contrazica si partidul S.O.S.risca sa nu obtzina cele 5%procente necesare unui partid pentru ca sa intre in parlament,pentru ca S.O.S. si A.U.R.pe asta mizeaza,oameni neinformatzi care pot fi manipulatzi ushor cu lozinci populiste si promisiuni care nu au nici o baza reala.
11
2
pe astia ii intreaba ANAF ceva de bani si taxe ?
23
1
De ce nu scrieti despre furturile domnului rusu , stroie si a celor din primarie. Sau aia au furat cu dvs cot la cot ? Nu ne intereseaza de trei c***i retardate .
37
2
Ce diferență mai există între r0minii vorbitori de limba r0mana și r0mii vorbitori de limba r0mani??
25
2
ati oprit comentarile cu Sosoaca.ăi dam mumu lui Amalia,ca nu a ajuns la struguri.
20
4
De ce ati oprit comentariile la sosoaca ?
20
2
Inca nu e sigur ca ia 11 ani. la ce sa te aștepți in tara asta corupta unde numai cine nu are bani nu poate cumpara un procu-ror si o judecătoare, la pachet. Exemple : Pana-ra-ma aia de judecatoare pe care o f*utea Borcea, i-a dat si bani jaggardelei de judecatoare. Alta cu-rva de judecatoare, GULUŢANU NADIA, asta a ajuns la curtea de apel Bucuresti dupa ce i'a sup-t pe rand pe toti procu-rorii si decanul si presedintii. Camburi Cătălin care a ajuns sef de structura pe dosare false ai mita. Infectul ala de procuoru Portocala de la ploiesti si lista e lunga nu ajunge spatiul. Coruptii din justitie praduiesc, iar saracii fara bani platesc cu ani grei de puscarie. Toti jegosii din justitie sa arda in iad cu sufletu si cu familiile lor corupte
33
1
Și eu să le dau k*t-u' la lins!
17
1
prin gura la toți MAGRAONII
40
2

REPLICA


LOTO

6/49
32151394140
5/49
30224321027
joker
29202731364