REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.5° Constanța Mie., 31 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6807
27.5° Constanța Miercuri, 31 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6807
 

Manelistul Dani Mocanu, ridicat de mascați!

Manelistul Dani Mocanu, ridicat de mascați!

Replica API 28 iulie 2022 | 00:00 741

Mascații au trecut, joi dimineață, pragul casei lui Dani Mocanu, după ce cântărețul de manele a atras atenția oamenilor legii cu aparițiile lui „spectaculoase”. De data aceasta, ar fi vorba despre amenințarea unui fotbalist, cu un cuțit. Nu este pentru prima dată când artistul este în atenția polițiștilor din cauza activităților sale neobișnuite.

Perchezițiile au loc în acest moment în casa din Argeș a manelistului, după ce oamenii legii s-au autosesizat în urma unui videoclip de pe TikTok postat de artist. Se pare că scenele ar fi avut loc într-un club din Târgu Mureș, în care artistul Dani Mocanu s-a enervat pe unul dintre bărbații veniți să se distreze.

Polițiștii îl anchetează în acest moment pe Daniel Mocanu după ce au construit un dosar destul de stufos, care conține printre multe altele, fapte precum tulburarea liniștii și a ordinii publice, port de armă albă și amenințare. Până în momentul percheziției, Dani Mocanu a refuzat să vorbească despre videoclipul postat pe TikTok, care a atras atenția polițiștilor și care a stârnit o mulțime de controverse.

Scandal la poarta lui Dani Mocanu

În urmă cu puțin timp au apărut detalii legate de ceea ce se întâmplă în acest moment la poarta casei lui Dani Mocanu. Se pare că prietenii și familia artistului au încercat să agreseze reporterii care au ajuns imediat acolo pentru a descoperii mai multe detalii despre descinderea mascaților. În imaginile surprinse de camerele de filmat apar mai mulți bărbați nemulțumiți de faptul că reporterii încearcă să surprindă imagini cu casa manelistului și cu polițiștii care îl percheziționează,s crie cancan.ro

„De ce filmezi? Pleacă de aici! Dă-i drumul de aici! Pleacă de pe stradă!”, sunt doar câteva dintre cuvintele care i-au fost adresate unui reporter care filma liniștit pe strada din fața casei în care locuiește Dani Mocanu, potrivit Antena 3.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
wei grigore cu g mic vezi k te joci cu focu oameni astia misca motorasele in tara asta de fraeri si sclavi k tine muritori req de foame... Dani e valoare si talent in tiganie, kre sa ridicat cum no sa pupati voi deceni dea randul, nu o sa stiti voi cei aia jmekerie in veci vecilor amin ramaneti in banca voastra la platit taxe pe nimic ca niste sclaveti care sunteti
0
0
deci stirile sunt numai cu interlopi ,diverse individe pe care nu le mai baga nimeni in seama si cauta atentie, ca pe "minune " l-a frecat o filipineza Nici la Can-Can nu mai gasesti asa stiri .
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513