REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.5° Constanța Mie., 31 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6807
27.5° Constanța Miercuri, 31 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6807
 

Manelistul Sorin Copilul de Aur, închisoare 1 an, după ce a fost prins drogat la volan

Manelistul Sorin Copilul de Aur, închisoare 1 an, după ce a fost prins drogat la volan

A.F. 25 decembrie 2023 | 00:00 592

Manelistul Sorin Copilul de Aur ar fi condus pe raza județului Dolj, în luna ianuarie a acestui an, pe când se afla sub influența unor substanțe interzise, susțin procurorii. Sentința, pronunțată de judecătorii de la Tribunalul Dolj, nu este, însă, una definitivă.

Manelistul Sorin Copilul de Aur, inchisoare 1 an, dupa ce a fost prins drogat la volanCristian Sorin Alecu, alias Sorin Copilul de Aur

Încă un manelist de top ajunge în fața judecătorilor după ce a fost prins la volan sub influența substanțelor psihoactive. Cel care a călcat pe bec se numește Cristian Sorin Alecu, cunoscut publicului larg sub numele de scenă, Sorinel Copilul de Aur.

În prima lună a acestui an celebrul manelist a fost oprit în trafic, la un control de rutină efectuat de polițiștii din Dolj. În urma testării a reieșit că Sorinel conducea sub influența substanțelor interzise.

Ulterior, procurorii de la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova au întocmit rechizitoriul și l-au trimis în instanță.

În fața judecătorilor, în apărarea sa, Sorinel Copilul de Aur a venit cu o explicație puerilă. „Plecasem de la un club unde am cântat și cineva mi-a dat să beau un pahar, nu am refuzat că nu era frumos, probabil cineva mi-a pus ceva în pahar. Eu nu mă droghez”, a susținut manelistul în fața magistraților doljeni.

Ieri, magistrații de la Tribunalul Dolj l-au condamnat la un an de închisoare pentru conducerea sub influența substanțelor interzise, dar cu suspendare. În schimb, timp de doi ani Sorinel Copilul de Aur este obligat să dea cu subsemnatul la serviciul de probațiune, să comunice polițiștilor orice schimbări în viața sa privată ( schimbarea domiciliului, de exemplu)  și să participe la programe de reintegrare socială.

„În baza art. 336 al. 2 C. Pen., cu aplic. art. 396 al. 1 şi 2 C. Pr. Pen., condamnă pe inculpatul Alecu Cristian Sorin, la pedeapsa de 1 an închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”…„În temeiul art. 91 al. 1 C. Pen. suspendă executarea pedepsei sub supraveghere pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani, ce se calculează de la rămânerea definitivă a prezentei hotărâri”, se spune în soluția pronunțată de magistrații doljeni, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513