REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Sâm., 28 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6866
18.4° Constanța Sâmbătă, 28 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6866
 

Manelistul Uraganu le plânge de milă sinistraților de la Galați, dar nu bagă mâna în buzunar

Manelistul Uraganu le plânge de milă sinistraților de la Galați, dar nu bagă mâna în buzunar

Mariana MURAT 28 septembrie 2024 | 00:00 321

Tzancă Uraganu, marele samaritean al sinistraților din Moldova, s-a supărat pe milionarii României. Acesta a ajuns să-i tragă la răspundere pe cei cu buzunarul mai gros, pe motiv că nu îi ajută pe cei afectați de inundații. Mai mult decât atât, manelistul, pe care cotidianul Replica de Constanța l-a mai adus în atenția publicului după ce s-ar fi lăudat cu teancuri de bani în urma unei cântări de o seară, pare să uite de puterea exemplului. Astfel „Regele“, așa cum se intitula chiar el, a ajuns să fie doar un pion pe tabla de șah a oamenilor potenți din România.

Manelistul Uraganu le plange de mila sinistratilor de la Galati, dar nu baga mana in buzunar Ilie Năstase și Tzancă Uraganu 

Ajutorarea sinistraților din Moldova a ajuns una dintre cele mai disputate teme din ultima perioadă. Mai nou, a ajuns și în atenția lui Andrei Velcu, așa zisul Tzancă Uraganu, care îi pune la zid pe oameni potenți financiar. Mai exact, artistul este supărat că, deși au buzunarele doldora de bani, milionarii României stau cu mâinile în sân privind oamenii afectați de inundații, care au nevoie de sprijin. „Băi, asta nu pot să înțeleg. Am 80 de ani, de exemplu, am sute de milioane de euro, poate mai mult, și să nu fac și eu câteva case la oamenii aceștia care plâng?”, a spus interpretul. Zvonurile spun că manelistul ar bate apropouri către Ion Țiriac.

Velcu, zis Tzancă, l-a pus la punct și pe Irinel Columbeanu, pe care a declarat că a fost supărat, deoarece în timpurile în care fostul milionar era la cârma celor mai importante afaceri, nu a ajutat îndeajuns oamenii aflați la ananghie, motiv pentru care s-a ales cu praful de pe tobă comparativ cu viața de lux pe care o ducea.

Manelistul Uraganu le plange de mila sinistratilor de la Galati, dar nu baga mana in buzunar Irinel Columbeanu și Tzancă Uraganu

Dar unii oameni, miliardari care au 70-80 de ani și sute de milioane de euro și nu s-a auzit nimic de voi, să ajutați și voi pe cineva. Ați văzut domnul Columbeanu, să nu uitați, da? Viața e și așa și așa. Și pe domnul Columbeanu eram supărat, dar am aflat că a ajutat și el cât de cât, nu la nivelul la care trebuia, și viața a ajuns în punctul ăsta. Care e problema să ajutați și voi, milionarii României? Trăiți mai mult, sărăciți? Ce să mai zicem de domnul Becali?“, își încheie declarația Tzancă.

 

Manelistul Uraganu le plange de mila sinistratilor de la Galati, dar nu baga mana in buzunar Tzancă Uraganu

Dar oare Tzancă Uraganul, și el milionar, a scos bani din portofel pentru a-și ajuta semenii? Asta nu ne mai spune.

Gigi Becali, binefăcătorul sinistraților

Și că tot suntem la capitolul „ajutoare pentru sinistrați“, unul dintre puținele personajele din topul celor mai potente persoane din România, care a contribuit la ajutarea lor este Gigi Becali. 

Manelistul Uraganu le plange de mila sinistratilor de la Galati, dar nu baga mana in buzunar Gigi Becali

Mă voi implica și eu. Fă o listă cu tot ce trebuie: cărămidă, cherestea, tot ce trebuie… Și eu le trimit. Fiecare om să spună de ce materiale are nevoie și eu voi trimite de la București camioane cu ce e nevoie”, a declarat Gigi Becali. 

Acestea fiind spuse, nu se știe exact dacă intenția de a-i „certa” pe milionarii României a avut un alt scop decât cel de a-i ajuta pe cei ajunși la ananghie. Cert este că dacă vrei obținerea rezultatelor mai bune, puterea exemplului este cheia succesului. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dacă marele Ilie Năstase,care este totuși un simbol național,face poze cu țiganul asta j***s,atunci ce pretenții sa avem la alții....
1
0
Va implor din nou să nu mai faceți reclame la interlopi,proxeneți pești,giboni,etc.Nu ne interesează borfașii ne interesează oameni serioși nu PUSLAMALELE..Daca voi le promovați atunci există o EXPLICATIE...TRAITI DIN MANGLE
5
0

REPLICA


LOTO

6/49
32151394140
5/49
30224321027
joker
29202731364